POSLEDNJA PORUKA IVANINOG VERENIKA PRED NJENU SMRT: Obratio se DUŠMANIMA kroz reči strašnog suda!
Miloš Kovačević Kovač, Foto: Printscreen

TRAGIČNO

POSLEDNJA PORUKA IVANINOG VERENIKA PRED NJENU SMRT: Obratio se DUŠMANIMA kroz reči strašnog suda!

Njegova verenica i statistkinja u našoj poznatoj seriji predozirala se heroinom, za njegov život se bore lekari, a poruka koju je nedavno napisao, govori o tome da je imao i neprijatelje

Objavljeno: 14:38h

Miloš Kovačević, verenik Plejboj modela Ivane Mlađović (30), koja je u subotu pronađena mrtva u kući u naselju Ilićevo kod Kragujevca, i dalje se nalazi u teškom stanju. A ovo je poslednja poruka koju je on nedavno objavio na svoj fejsbuk profil: "Spori, a misle kako su brzi, u svojoj zlobi miševi trunu. Neko je rođen samo da mrzi, a neko rođen da nosi KRUNU", piše u ovom kratkom statusu Ivaninog verenika, što ukazuje i na to da je Kovačević imao probleme.

Poslednja poruka Ivaninog verenika
Poslednja poruka Ivaninog verenikafoto: Printscreen

Kako smo pisali, Ivana je preminula usled prekomerne upotrebe narkotika.

Ona je u trenutku kada je preminula, bila sa verenikom u kući njihovog prijatelja koji im je ostavio ključeve svoje kuće na par dana na korišćenje. On se vratio kući i zatekao par u krevetu.

Ivana je već bila mrtva, a njen verenik Miloš bio je, kako saznajemo, u nesvesti. I on je u sebe uneo veliku količinu narkotika, međutim, doktori su uspeli da ga povrate.

Ivana i Miloš
Ivana i Milošfoto: Printsvreen

Inače, Ivana je bila jedna od finalistkinja prvog izbora za "Plejboj devojku godine" u Srbiji, krajem 2011. i početkom 2012. godine, kada je pobeda u šou-programu pripala Soraji Vučelić. Mlađović je nakon toga insistirala na tome da je takmičenje bilo namešteno.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.