NOVI DETALJI SMRTI GLUMICE IZ NAŠE NAJGLEDANIJE SERIJE: Ivana je već bila na lečenju od heroina, sada je PRETERALA!
Ivana Mlađenović, Foto: Printscreen

JEZIVO

NOVI DETALJI SMRTI GLUMICE IZ NAŠE NAJGLEDANIJE SERIJE: Ivana je već bila na lečenju od heroina, sada je PRETERALA!

Ivana Mlađović (30) iz Kosovske Mitrovice, Plejbojeva zečica i epizodna glumica iz najgledanije televizijske serije "Selo gori, a baba se češlja", pronađena je mrtva u stanu svog prijatelja u kragujevačkom naselju Ilićevo

Objavljeno: 14:39h

Sumnja se da su se Ivana i njen verenik, M.K koji je pronađen pored tela starlete, u besvesnom stanju i prevezen u KC Kragujevac, predozirali narkotikom, najverovatnije heroinom, ali će to biti poznato tek kada se obave neophodne analize. Oni su pronađeni u stanu zajedničkog prijatelja A. N, kod kog su proveli noć. Upravo ih je taj mladić zatekao u trenutku kada je ona već bila mrtva.

Ivana Mlađenović sa verenikom M.K
Ivana Mlađenović sa verenikom M.Kfoto: Printscreen

U naselju u kojem je Zečica pronađena našao se otac vlasnika kuće koje je rekao da je njegov sin dopustio paru da u noći između petka i subote prespavaju. On je rekao da ne zna kakva je veza između njih troje, ali pretpostavlja da su se upoznali u bolnici. "Moj sin je bio heroinski zavisnik i bio je na lečenju. Uspeo je da se skine sa droge, ali je ostao na metadonskoj terapiji. Pretpostavljam da se sa njima upoznao tamo i da to prijateljstvo datira iz bolnice. Čuo sam da se Ivana lečila, pa su verovatno i na nju tamo naišli. Sumnjam da bi im dao da spavaju tu da je znao da su uzeli heroin", rekao je otac A.N.

Ivana Mlađović postala je poznata nakon učešća u takmičenju za Plejbojevu zečicu 2011. godine, u sezoni u kojoj je pobedu odnela Soraja Vučelić. Njen nastup obeležio je tada manji peh, kada joj je ispala haljina i u prenosu uživo otkrila grudi. Mlađovićeva se potom saplela i umalo pala na sceni, a zbog haljine na tufnice prozvali su je "porno Mini Maus".

U predstavljanju kandidatkinja na pomenutom takmičenju navedeno je da se ona godinama bavila ritmičkom gimnastikom, posle čega je postala foto-model.

Telo nesrećne devojke poslato je na obdukciju, gde će se nakon toksikoloških nalaza znati tačan uzrok smrti. Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.