NAŠLI GA U NESVESTI PORED MRTVE IVANE: Ovo je verenik PLEJBOJ ZEČICE i GLUMICE koja je pronađena mrtva!
Ivana Mlađenović, Foto: Printscreen

TRAGEDIJA

NAŠLI GA U NESVESTI PORED MRTVE IVANE: Ovo je verenik PLEJBOJ ZEČICE i GLUMICE koja je pronađena mrtva!

Menadžer "Pink taksija" potvrdio je da je Kovačević bio zaposlen kod njih, ali da je nedavno suspendovan, te da se u poslednje vreme čudno ponašao

Objavljeno: 12:24h

Miloš Kovačević, verenik Plejboj modela Ivane Mlađović (30), koja je u subotu pronađena mrtva u kući u naselju Ilićevo kod Kragujevca, i dalje se nalazi u teškom stanju.

Ivana Mlađenović i Miloš Kovačević Kovač
Ivana Mlađenović i Miloš Kovačević Kovačfoto: Printscreen

Kako je za "Blic" izjavila Vanja Đorđević, portparolka Kliničkog centra, "njegovo stanje je teško i pod stalnim je nadzorom specijalista Urgentnog centra".

Kako smo pisali, Ivana je preminula usled prekomerne upotrebe narkotika.

Ona je u trenutku kada je preminula, bila sa verenikom u kući njihovog prijatelja koji im je ostavio ključeve svoje kuće na par dana na korišćenje. On se vratio kući i zatekao par u krevetu.

Ivana je već bila mrtva, a njen verenik Miloš bio je, kako saznajemo, u nesvesti. I on je u sebe uneo veliku količinu narkotika, međutim, doktori su uspeli da ga povrate.

Ivana Mlađenović i Miloš Kovačević Kovač
Ivana Mlađenović i Miloš Kovačević Kovačfoto: Printscreen

Kako saznajemo, verenik Plejboj modela, je u Kragujevcu bio zaposlen kao taksista, a, kako pričaju meštani, bio je poznat kao zavisnik od droge.

Dragan Vesović, menadžer "Pink taksija" potvrdio je da je Kovačević bio zaposlen kod njih, ali da je nedavno suspendovan.

- Ponašao se čudno poslednjih dana, i zbog toga je prošle nedelje suspendovan sa posla. Između ostalog prošao je i kroz crveno svetlo na semaforu - kaže on.

Preminula Ivana Mlađović je rodom iz Kosovske Mitrovice, i imala je epizodnu ulogu u popularnoj seriji "Selo gori, a baba se češlja", reditelja Radoša Bajića.

Inače, Ivana je bila jedna od finalistkinja prvog izbora za "Plejboj devojku godine" u Srbiji, krajem 2011. i početkom 2012. godine, kada je pobeda u šou-programu pripala Soraji Vučelić. Mlađović je nakon toga insistirala na tome da je takmičenje bilo namešteno. Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.