NIJEDNO OD NJIH DVOJE NIJE SPOSOBNO DA SE BRINE O DETETU! Istina o odnosu Ane i Raste i njihovom LAŽNOM razvodu
Rasta i Ana, Foto: Dragana Udovičić

da li je ovo istina?

NIJEDNO OD NJIH DVOJE NIJE SPOSOBNO DA SE BRINE O DETETU! Istina o odnosu Ane i Raste i njihovom LAŽNOM razvodu

Tajno venčanje, pa veoma brzo rastanak, pa ponovo pomirenje, a evo sada i borba oko starateljstva...

Objavljeno:

Ne, ovo nije sadržaj španske serije nego život pevačice Ane Nikolić i njenog supruga Stefana Đurića Raste.

Ovih dana aktuelna je njihova nova bitka, i to oko starateljstva nad malenom Tarom. Astrolog Dušan Veličković otkriva kakav je njihov brak, da li će ovoga puta stvarno da se razvedu i kome će pripasti dete.

- Iako je velika razlika u starosti između Ane i Raste, tih trinaest godina ništa ne predstavlja u njihovom odnosu jer su oni prave srodne duše. Međutim, koliko god da je to dobro, to je i loše po njih, jer su bukvalno isti. Oni su kao dve leve cipele i onda su svađe u njihovom odnosu veoma česte - rekao je Dušan Veličković za magazin VIP i dodao da je razlog njihovih svađa to što Ana želi da bude dominantna u njihovom odnosu.

Ana i rasta na krštenju deteta
Ana i rasta na krštenju detetafoto: Ana Paunković

- To što je Nikolićeva od Stefana starija, njoj ne daje za pravo da mu stalno glumi mamu jer on majku ima i, žargonski rečeno, ona njega mnogo smara. Tada Rasta beži od nje u svoj svet, gde je okružen prijateljima i marihuanom, a Ani to ponekad smeta. Ona ne shvata da njemu to donosi opuštanje, kreativnost, da on tako nalazi svoj mir i povezuje se s Bogom. Međutim, te česte svađe i sad ta svađa oko deteta jesu čisto privlačenje pažnje. Prošlo je više od mesec dana od njegovog koncerta, Ana nije snimila pesmu baš dugo, više snima po klinikama organe, ali ta u studio ne ulazi. Pa, eto, mora nešto da se desi, da neko piše o njima. Uboli su dobru žicu i kopiraju već dobro plasiran šablon poznate hrvatske pevačice i njenog bivšeg supruga, poznatog biznismena - iskren je astrolog i dodaje da za mesec dana neće biti ni slova o razvodu.

Dušan Veličković
Dušan Veličkovićfoto: Nebojša Mandić

- To što su unajmili advokata, ne znači ništa. Moraju biti ubedljivi, pa idu do kraja. Oni samo mažu ljudima oči da se razvode. Kao, svađaju se oko deteta, a nijedno od njih dvoje nije sposobno da se brine o malenoj Tari. Oni se najviše svađaju čijoj mami da ostave ćerkicu na čuvanje. Ana i Rasta vole Taru najviše na svetu, ali potrebna im je pomoć oko nje. Ono što im takođe ne ide u prilog jeste to što je trenutno retrogradna Venera i dolazi do svađa i vađenja prljavog veša. I baš to drma Anu i Rastu, ali to će proći i oni će se pomiriti. Pomirenje može da padne krajem novembra ili početkom decembra - otkrio je astrolog Dušan Veličković za magazin VIP.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.