POKOJNA GLUMICA IZ SELO GORI I DEČKO SE PREDOZIRALI HEROINOM: Oglasila se Soraja povodom njene smrti!
Soraja i Ivana, Foto: Instagram, Printscreen

tuga

POKOJNA GLUMICA IZ SELO GORI I DEČKO SE PREDOZIRALI HEROINOM: Oglasila se Soraja povodom njene smrti!

Soraja Vučelić, koja je pobedila na Plejbojevom takmičenju 2011. godine, šokirana je smrću svoje koleginice Ivana Mlađović (30), koja se takmičila na istom takmičenju

Objavljeno: 11:30h

"Ostaće mi upamćena kao pozitivna devojka s takmičenja, iako se privatno nismo poznavale. Pamtim je kao takvu iz perioda snimanja i tužno je što je još jedan mladi život ugašen. Iskreno saučešće njenoj porodici.

Podsetimo, Ivana Mlađović (30) iz Kosovske Mitrovice, Plejbojova zečica i epizodna glumica iz najgledanije televizijske serije u istoriji „Selo gori, a baba se češlja“, pronađena je mrtva u stanu svog prijatelja u kragujevačkom naselju Ilićevo.

Ivana sa dečkom
Ivana sa dečkomfoto: Facebook

Pored tela nesrećne devojke, kojoj je titulu Plejboj zečice svojevremeno preotela starleta Soraja Vučelić, pronađen je u besvesnom stanju i njen verenik Miloš K. Njega je Hitna pomoć prevezla u KC u Kragujevcu i on se nalazi u teškom stanju.

Ispituje se uzrok

- Sumnja se da su se Ivana i Miloš predozirali narkotikom, najverovatnije heroinom, ali će to biti poznato tek kada se obave sve neophodne analize. Oni su pronađeni u stanu zajedničkog prijatelja A. N., kod koga su proveli noć. Upravo je taj mladić i zatekao Miloša i Ivanu u trenutku kada je ona već bila mrtva.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.