EMILI SE SKINULA, MUŠKARCI U EKSTAZI: Kažu da je ovo ONO ŠTO SU SVI ČEKALI! (FOTO)
Foto: AP

RASPAMETILA

EMILI SE SKINULA, MUŠKARCI U EKSTAZI: Kažu da je ovo ONO ŠTO SU SVI ČEKALI! (FOTO)

Emili zbog golišavih fotografija na društvenim mrežama često prozivaju

Objavljeno: 15:35h

Manekenka Emili Ratajkovski (27) do sada je imala manje zapažene uloge u filmovima poput "Nestala", "Osećam se lepa" i "Cruise", a najnoviji u nizu je triler "Welcome Home", u kojem glumi rame uz rame s Aronom Polom (39), zvijezde serije "Breaking Bad".

foto: Profimedia

Dvojac glumi par koji unajmljuje kuću u Italiji kako bi spasili vezu koja je upala u krizu, no ubrzo postaju žrtve vlasnika kuće. Britanka ima scene "vrućeg" seksa, a na radost svojih obožavatelja, pokazala je gotovo sve.

foto: Profimedia

- Gluma me privlači od malih nogu. Volela bih da joj se još više posvetim u budućnosti - rekla je manekenka koja se proslavila 2013. nakon što se pojavila u spotu "Blurred Lines" američkog glazbenika Robina Thicke-a (41).

foto: Profimedia

Emili zbog golišavih fotografija na društvenim mrežama često prozivaju, no ona kaže kako je ružni komentari više ne pogađaju.

foto: Profimedia

- Nije mi neugodno da se skinem se za ulogu. No kada me prijatelji slikaju na odmoru, sramežljiva sam. Čak i kada moj suprug izvuče fotoaparat jako sam nervozna jer je to puno intimnije, iskrenije i to smo zaista mi - objasnila je Emili, koja je od februara u braku s glumcem Sebastianom Bear-McClardom (31).

Bonus video

ANA BEKUTA NAPRAVILA SPEKTAKL U SAVA CENTRU: Publika u transu, a koncert je počeo OVOM hit pesmom!

(Espreso.co.rs/ 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.