BOG POSLAO ZNAK LAZIĆIMA ISPRED CRKVE U BRESTAČU: Darkova rođaka tvrdi da se dogodilo ČUDO
Ukazao im se znak, Foto: Printscreen

znak

BOG POSLAO ZNAK LAZIĆIMA ISPRED CRKVE U BRESTAČU: Darkova rođaka tvrdi da se dogodilo ČUDO

Veruju da je ovo bio neki znak

Objavljeno: 12:44h

Cela Srbija se moli za oporavak pevača Darka Lazića, a njegovi roditelji, najbliži rođaci i mešta okupili su se juče u Hramu u Brestaču kako bi se pomolili za njega. Međutim, pevačeva rođaka otkrila je neke vrlo neobične detalje.

Naime, Darkova rođaka ispričala je da je molitveno veče bilo nabijeno emocijama, posebno za roditelje i pevačevu majku koja stalno plače iako je pod sedativima. Ista žena je nam je prepričala jednu neobičnu situaciju koja joj se učinila kao božji znak da će se Darko oporaviti.

Veruju da će biti dobro
Veruju da će biti dobrofoto: Damir Dervišagić

"Kad smo došli u crkvu jedna riđa maca bila je na krovu crkve. Okupilo se naš više stotina i potpuno smo potišteni tražili spas od više sile da nam pomogne. Emocije i nemoć su nas savladali potpuno, a tek pogled ka Darkovim roditeljima učinio je da se još lošije osećamo. Naš anđeo mora da ozdravi , samo to nam je bilo u glavi. Svi smo upalili sveću i pomolili se za njega. Kad smo izašli maca je i dalje bila na krovu. Zamolila sam Darkovog druga : "Tarzo, ajde molim te da skinemo macu" i dodala sma mu granu neku. Skinuo je macu,a meni je to bio znak da će Bog spasiti našeg anđela Darka i rekla sam mu "Tarzo, evo ovo je znak da će Darko uskoro kući doći nasmejan". Daj Bože da bude tako", ispričala je žena iz Pećinaca.

Istog dana kad je Darko povređen, otac Tomislav je javno ispričao da je darko zadužio selo svojom humanošću i "širokom rukom" jer je pomagao izgradnju škole i često učestvovao u prikupljanju novca za renoviranje Hrama, koja je u toku. Lazić je nedavno bio domaćin seoske slave i izdvojio je pozamašnu sumu novca i za kupovinu lustera za Hram.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.