DARKO LAZIĆ OSTAJE BEZ NOGE? Pevačevo stanje kritično naredna 24 sata!
Darko Lazić, Foto: Damir Dervišagić

BORBA

DARKO LAZIĆ OSTAJE BEZ NOGE? Pevačevo stanje kritično naredna 24 sata!

Darko je u utorak rano ujutru doživeo tešku saobraćajnu nezgodu

Objavljeno: 22:26h

Pevač Darko Lazić (27), koji je u ponedeljak doživeo tešku saobraćajnu nesreću, operisan je juče u KBC Zemun zbog obilnog unutrašnjeg krvarenja, a lekarima trenutno predstoji bitka kako da mu zbog teških povreda sačuvaju nogu.

Podsetimo, Darko je u utorak rano ujutru doživeo tešku saobraćajnu nezgodu. Autom je uleteo u njivu i prevrnuo se na krov. Iz smrskanog automobila izvukli su ga vatrogasci, a još veće traume i povrede telo je pretrpelo jer nije vezao sigurnosni pojas.

Darka su lekari uveli u veštačku komu, slomljena mu je butna kost, 9 rebara, hematom na glavi a tokom jčerašnjeg dana poslat je na dijalizu zbog popuštanja bubrega, a došlo je i do slabog rada pluća. Darko je priključen na mašine koje dišu umesto njega, a doktori sve čine kako bi se njegov organizam što pre sam izborio sa ovim teškim povredama jer se trenutno ne mogu preduzimati nikakve velike intervencije.

BONUS VIDEO: ČEKAM DA ME POZOVE I PITA ČALE KAKO SI, KAKO MAJKA: Harmonikaš u SUZAMA ispred bolnice čeka informacije o Darku Laziću (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.