NAŠLI SMO GA NA 3 METRA OD SMRSKANOG AUTA I SAMO JE JEDNO PONAVLJAO: Doktor koji je pronašao Darka otkriva detalje
Darko Lazić, Foto: Printscreen

hitna pomoć je odmah stigla

NAŠLI SMO GA NA 3 METRA OD SMRSKANOG AUTA I SAMO JE JEDNO PONAVLJAO: Doktor koji je pronašao Darka otkriva detalje

Kako nezvanično saznajemo, saobraćajnu nesreću policiji je prijavio neko od prolaznika

Objavljeno:

Doktor Milan Gnjidić bio je član ekipe Hitne pomoći iz Pećinaca koja je u ponedeljak ujutro prva došla na mesto nesreće i zatekla prevrnuti BMW pored puta. - Poziv smo dobili u 8.40 i stigli smo u rekordnom roku. Na mestu nesreće je bila policija i trebalo je da stignu vatrogasci. Povređenog pevača Darka Lazića zatekli smo na oko tri metra od automobila u njivi. Ležao je na boku. Kada smo mu prišli i pitali ga šta oseća, žalio se na jake bolove i rukom pokazivao na levu polovinu grudnog koša. Bio je u polusvesnom stanju, te je pričao nepovezano - priseća se dr Gnjidić.

foto: Kurir

On je dodao da je povredu primetio i na pevačevom potiljku.

- Uradili smo sve što je bilo do nas, stavili ga na spinalnu dasku i prevezli do najbliže bolnice, u ovom slučaju KBC Zemun. Na putu do tamo delovao je uznemireno. Pokušavao je da odlepi čičak-traku, ali smo ga smirivali i trudili se da ga održimo budnim. Otvorili smo mu venski put i održavali tenziju stabilnom - rekao je za Kurir doktor Hitne pomoći.

Kako nezvanično saznajemo, saobraćajnu nesreću policiji je prijavio neko od prolaznika. Oni su obavestili Hitnu pomoć, a potom i vatrogasce.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.