PRIJATELJ DARKA LAZIĆA KOJI GA JE POSLEDNJI VIDEO: Spavali smo, čuo sam telefon i on je IZLETEO napolje
Foto: Kurir, Printscreen

detalji tragedije

PRIJATELJ DARKA LAZIĆA KOJI GA JE POSLEDNJI VIDEO: Spavali smo, čuo sam telefon i on je IZLETEO napolje

Drug pevača Darka Lazića Duško Pantić kojeg u Mačvi znaju po nadimku Morava, kaže da ga je Darko dan pre nesreće pozvao i rekao mu da želi da dođe u Šabac da se vide

Objavljeno: 12:55h

- Zvao me je u toku dana i pitao gde ću biti uveče jer hoće da dođe da se vidimo. Rekao sam mu da od osam uveče imam slavlje kod familije gde slave rođenje deteta i pozvao ga da ide sa mnom. Na tome je ostalo. Ja sam nešto posle osam bio na slavlju, a Darko je došao oko 22.30 sati. Bio je veseo. Kasnije je zvao i drugare neke da dođu. Zezali smo se sve do šest sati ujutro. Otpevao je nekoliko pesama i popio nekoliko rakija. Nije bio toliko pijan - ispričao je Duško Pantić.

Darkov prijatelj kaže da je on insistirao da pevač ostane kod njega i prespava u njegovom hotelu.

- Društvo se ujutru razišlo pa je i Darko krenuo kući, ali sam ga odgovorio od te ideje. Rekao mu: "Nećeš sada ići kući, zajedno spavamo kod mene pa ujutru kad ustanemo i doručkujemo, onda se razilazimo". Pristao je i otišli smo u sobu i legli.

foto: Printscreen Instagram

Posle nekog vremena, priča Pantić, Laziću je zvonio telefon.

"Ja sam tada spavao, ali sam kroz san čuo da mu zvoni telefon i da priča. Nastavio sam da spavam, a on je otišao. Devojka sa recepcije mi je kasnije rekla da je izašao u pola osam iz hotela", objašnjava za Morava, koji je juče sve vreme bio u bolnici čekajući nove informacije o pevačevom zdravstvenom stanju.

Folk pevač Darko Lazić doživeo je saobraćajnu nezgodu u Brestaču kod Pećinaca, a kako saznajemo, upravljao je vozilom bez vozačke dozvole. On je od sinoć stabilno.

U udesu je zadobio polomljenu jagodicu, povređene grudi i pluća, povređenu butnu kost, dok mu je noga izletela iz kuka.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.