I NJIMA JE ŽIVOT VISIO O KONCU: Stravične saobraćajke estrade iz kojih su jedva izvukli žive glave!
Foto: Filip Plavčić, Damir Dervišagić, Marina Lopičić, Profimedia, Ilustracija/Espreso.co.rs

NE BRŽE OD ŽIVOTA

I NJIMA JE ŽIVOT VISIO O KONCU: Stravične saobraćajke estrade iz kojih su jedva izvukli žive glave!

Dobro je poznato da estrada živi "pod punim gasom" upravo zbog posla kojim se bave

Objavljeno:

Nakon što je Darko Lazić doživeo tešku saobraćajnu nezgodu, estrada i javnost su uznemireni.

Pevač je u udesu koji se dogodio nedaleko od njegovog rodnog mesta, Brestača, zadobio teške telesne povrede, ali po svemu sudeći uspeće da se oporavi.

Dobro je poznato da estrada živi "pod punim gasom" upravo zbog posla kojim se bave. Ovo su najteže saobraćajke koje su poznati preživeli:

Željko Vasić

Željko Vasić
Željko Vasić foto: Zorana Jevtić

Pevač Željko Vasić 2001. godine doživeo je tešku saobraćajku, kada je zadobio teške povrede glave, nakon čega je morao i na plastičnu operaciju. U kolima je bio sa svojim prijateljem, i kako je naveo, udes nije izazvan njihovom krivicom.

Halid Bešlić

Halid Bešlić
Halid Bešlić foto: Dragana Udovičić

Bosanski pevač, Halid Bešlić, 10. marta 2009. doživeo je tešku saobraćajku, u kojoj je izgubio vid na desnom oku. Bešlić je u pomenutom udesu zadobio i teške povrede kostiju glave. Operacija lica i oka trajala je 7 sati, a njegov oporavak trajao je dugo.

Ana Sević, Stefan Petrušić, Vanja Mijatović

Ana Sević
Ana Sević foto: Damir Dervišagić

Zvezde Granda, Ana Sević, Stefan Petrušić i Vanja Mijatović, 22. februara 2013. doživeli su tešku saobraćajnu nezgodu, kad su se vraćali s humanitarnog koncerta u Novom Sadu.

Stefan Petrušić
Stefan Petrušić foto: Damir Dervišagić

Nezgoda se dogodila kada je automobil, za čijim volanom je bio Stefan Petrušić, na neosvetljenom delu auto-puta, naleteo na takođe neosvetljene i neobeležene betonske stubove za buduću naplatnu rampu.

Vanja Mijatović
Vanja Mijatović foto: Dragana Udovičić

Tom prilikom, najteže povrede zadobila je Vanja Mijatović, koja je imala višestruke prelome grudnog koša i tri pršljena. Ana Sević je bila ugruvana, dok je Stefan Petrušić, koji je upravljao vozilom, srećom prošao bez povreda.

Amar Gile Jašarspahić

Amar Gile Jašarspahić
Amar Gile Jašarspahić foto: Dragan Kadić

Pobednik sedme sezone muzičkog takmičenja Zvezde Granda, Amar Gile Jašarspahić, početkom 2016. godine doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, u kojoj je poginulo troje ljudi, a on jedini preživeo. Nesreća se dogodila na putu Beograd – Kakanj, kada je automobil u kome je bio pevač sleteo s puta i prevrnuo se. Lekari su konstatovali da se pevač ugruvao i da zadobijene povrede nisu opasne po život, ali je bio u teškom psihičkom stanju nakon gubitka prijatelja.

Darko Lazić

Darko Lazić
Darko Lazić foto: Dragan Kadić, Kurir

Pevač Darko Lazić doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu kada je sleteo s puta i prevrnuo se na krov. On je zadobio teške telesne povrede i lekari se bore za njegov život.

Udesi su, na žalost, veoma česta pojava. U njima dnevno strada na desetine ljudi. Ove pevačke zvezde uspele su pukom srećom da izvuku živu glavu bez većih posledica.

Umor, alkohol, noćna vožnja, brzina i razni drugi faktori uzrok su stravičnih nezgoda i nesreća. Apelujemo na sve – i na poznate i na nepoznate da misle na sebe i svoje najmilije i da pažljivo voze.

Bonus video

LEKARI HITNO POZVALI RODITELJE NA RAZGOVOR KOD DOKTORA! Otac Darka Lazića kod lekara: Videćemo šta će biti

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.