OVO DEFINITIVNO NIJE NJEGOVA GODINA: Razvod, tuče, zelenaši, pucnji, a sada i STRAVIČNA NESREĆA!
Pevač Darko Lazić, Foto: Dragan Kadić

UŽAS!

OVO DEFINITIVNO NIJE NJEGOVA GODINA: Razvod, tuče, zelenaši, pucnji, a sada i STRAVIČNA NESREĆA!

Tokom čitave ove godine, Darko se bori sa raznim nedaćama koje mu je život naneo

Objavljeno:

Darko Lazić doživeo je stravičnu saobraćajnu nesreću jutros u Brestaču kod Pećinaca. Kako otkriva njegova rođaka, on je bio na jednoj privatnoj žurci i planirao je da prenoći u Šapcu. Međutim, u jednom trenutku mu je zazvonio telefon i on je uzeo kola od druga i krenuo ka Brestaču.

U blizini doma sleteo je s puta, vozilo se prevrnulo na krov a on zadobio teške telesne povrede zbog kojih se lekari i dalje bore za njegov život. U toku dana, operacija je ipak pomerena zbog sumnje na unutrašnje krvarenje.

Zbog povreda glave, butne kosti i nekoliko polomljenih rebara pevač je u veštački izazvanoj komi na intenzivnoj nezi KBC Zemun, i na aparatima za disanje.

foto: Filip Plavčić

Tokom čitave ove godine, Darko se bori sa raznim nedaćama koje mu je život naneo. Nakon ogromnog skandala propao mu je dugogodišnji brak sa pevačicom Anom Sević, sa kojom je dobio ćerku Lorenu.

Ana Sević i Darko Lazić razveli su se početkom ove godine
Ana Sević i Darko Lazić razveli su se početkom ove godine foto: Damir Dervišagić

Zatim, početkom avgusta objavljeno je da je pretučen u Beogradu. Kako se navodilo, pretučen je bio zbog neodrađenog nastup u Nišu za koji je ranije uzeo novac. Naime, u medijima se pojavila informacija da Darko duguje zelenašima čak 400.000 evra što je i te kako šokiralo Anu, koja tvrdi da za vreme braka on ni reč o tome nije rekao.

"Darka Lazića i Miljana Vračevića presrelo je više NN lica, a dva lica prišla su njihovom vozilu, otvorila vrata i počela da viču da izađu iz vozila. Jedno lice nanelo je Darku Laziću više udaraca u predelu glave i tela, a drugo lice je prišlo Vračeviću koji je bio na mestu suvozača, poprskalo ga suzavcem, i zadalo mu jedan udarac pištoljem u predelu glave iza levog uva. Vračević je zatim rukom odgurnuo pištolj, kada je jedan projektil ispaljen u vazduh, a zatim je NN lice ispalilo u vazduh još jedan projektil", navodilo se u izveštaju policije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.