OPERACIJA DARKA LAZIĆA PREKINUTA ZBOG UNUTRAŠNJEG KRVARENJA? Novi detalji udesa
Darko Lazić, Foto: Kurir.rs, Damir Dervišagić

Ekskluzivno

OPERACIJA DARKA LAZIĆA PREKINUTA ZBOG UNUTRAŠNJEG KRVARENJA? Novi detalji udesa

U KBC Zemun stigla je i Darkova bišva supruga Ana Sević. Pevačicino pojavljivanje dodatno zabrinulo sve, s obzirom na to da mu u posetu nije dolazila ni kad je nedavno bio upucan

Objavljeno: 13:52h

Pevač Darko Lazić (27) doživeo je tešku saobraćajnu nesreću, kada je sleteo s puta u Brestaču kod Pećinaca. Lazić, koga su jedva izvukli iz smrskanog automobila, prevezen je u KBC Zemun.

Miljan Vračević, menadžer Darka Lazića
Miljan Vračević, menadžer Darka Lazićafoto: Printscreen Youtube

- Slomljena su mu rebra, butna kost i karlica i kuk. Sav je izlomljen. Imali smo baš težak vikend. Radili smo kao konji. Bio je premoren - zabrinuto priča za Espreso, iz bolnice Miljan Vračević, pevačev menadžer. Kako saznajemo, Darko Lazić je vraćen sa operacije. Urađena mu je traumatoza, tj. nameštanje butne kosti i prebačen je zatim na intenzivnu negu, a ove nam je navode potvrdio i Vračević.

Prema nezvaničnim informacijama, operacija je prekinuta zbog unutrašnjeg krvarenja, a pevač se nalazi na aparatima za disanje, u veštačkoj komi, i u jako teškom stanju.

U bolnicu u Zemunu stigla je i njegova bivša supruga Ana Sević, sa kojim ima ćerkicu. Ana je uvedena na sporedni ulaz, iako posete na odeljenju intenzivne nege inače nisu dozvoljene.

foto: Damir Dervišagić

Lazić je u trenutku nesreće bio sam i BMW je sleteo iz sa sada nepoznatih razloga. Njega su iz potpuno smrskanog automobila izvukli vatrogasci. Kako saznajemo, Darko nije koristio sigurnosni pojas, a njegova krv će piti poslata na analizu kako bi se utvrdilo da li je vozio pod uticajem alkohola.

foto: Čitalac Kurira

Kako kažu očevici nesreće, pevača su jedva izvukli iz smrskanih automobila.

Nije poznato da li je još neko bio sa njim u kolima u trenutku nesreće.

Roditelji Darka Lazića stigli su u bolnicu u Zemun, a majka Branka je za Kurir rekla da je veoma uplašena za svog sina, kao i da im je najvažnije da on bude dobro.

Ukoro više detalja sa lica mesta

Bonus video

(Espreso.co.rs/Lidija Stoisavljević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.