ANA NIKOLIĆ VIŠE NE KRIJE POMIRENJE SA RASTOM: Proveo noć kod nje i ćerke u stanu!
Ana i Rasta opet u ljubavi, Foto: Printscreen / Društvene mreže

NIKAD KRAJA

ANA NIKOLIĆ VIŠE NE KRIJE POMIRENJE SA RASTOM: Proveo noć kod nje i ćerke u stanu!

Ipak nije gotovo

Objavljeno:

Njihov razvod bio je mesecima pod budnim okom javnosti, a pratili su ga razni skandali. Od navodne Rastine afere sa pevačicom Ljupkom Stević, pa do priče o razlike u karakterima, i nasilju u porodici, Ana Nikolić i pozanti pevač Stefana Rasta Đurića, na svoj brak stavili su tačku, konačno, početkom ove godine.

Ana, Rasta i Tara - cipelići
Ana, Rasta i Tara - cipelićifoto: Printscreen

Do sada se uglavnom samo šuškalo o pomirenju bivšeg para. Povod za takve spekulacije bila je upravo činjenica da su se njih dvoje razišli u naboljim mogućim odnosima. Pevač daje alimentaciju za malu Taru u iznosu od 2000 evra mesečno, iako je pevačica tražila mnogo manje, te su nastavili da se viđaju i funkcionišu, u prvom momentu, činilo se isključivo na prijateljskoj osnovi.

Ana Nikolić je sinoć međutim objavila fotografiju na svom instagram profilu, koja je rekla mnogo više, te otkrila time kako bi njihov odnos mogao biti mnogo više od prijateljskog. Izgleda kao da su Ana i Rasta ipak u ljubavi, bez obzira na razvod, i na priče o definitivnom kraju. Elem, pevačica je sinoć nešto pred ponoć objavila fotografiju njihovih cipela na gomili poređenih ispred vrata sobe. Pevačica se toliko raznežila, da ih je na kraju slikala i postavila na svoj instagram. Po svemu sudeći, izgleda kao da ovoj priči ipak nije dosao kraj. Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.