JA SAM JEDNA LENČUGA: Nataša Bekvalac pričala o PRESELJENJU u Novi Sad i OTKRILA da li priprema KONCERT! (FOTO)
Nataša Bekvalac, Foto: Preentscren/RTV Pink

O PLANOVIMA!

JA SAM JEDNA LENČUGA: Nataša Bekvalac pričala o PRESELJENJU u Novi Sad i OTKRILA da li priprema KONCERT! (FOTO)

Zadovoljna je svojom karijerom

Objavljeno:

Pevačica Nataša Bekvalac danas je bila gošća Ognjena Nestorovića i Tijane Price u emisiji "Premijera - Vikend specijal" gde je govorila o nastupu koji je sinoć održala u Beogradu, nastanku i uspehu njenog novog singla "Mala plava" ali i o planovima da održi svoj prvi solistički koncert.

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalac foto: Preentscren/RTV Pink

Nataša je sinoć nastupala u jednom prestoničkom klubu, a kako je priznala, uopšte nije spavala:

Publika je bila toliko božanstvena da ja tu nisam imala posla (smeh). Bilo je jako lepo veče, ostali smo do jutra, tako da sam ja izračunala da mi je bolje da ne spavam (smeh). Na moje veliko iznenađenje sinoć je bilo dosta muškaraca, a moju publiku većinom čine žene", rekla je ona.

Ona je sa Ognjenom i Tijanom diskutovala o uspehu pesme "Mala plava" i kako je ona uopšte nastala:

Ja sam se ježila, pevali smo je nekoliko puta, ne mogu da budem sad skromna, jednostavno je pesma hit (smeh). To je za mene bila nova saradnja sa Cobijem i Bojanom Vunturišević, ja sam shvatila da mi je, žargonski rečeno, potrebna nova krv. Cobi je moje otkrovenje, saradnja se nastavlja sa njim, već smo u novom projektu. Bojana i ja se znamo već desetak godina i ona je za jednu noć napisala pesmu, ujutru me nazvala, poslala snimak i kaže mi da joj javim utiske, ja sam je odmah zvala i rekla da je pokidala. U jednom momentu je tekst išao "Dalje ide mala plava" ali to mi je bilo previše ambiciozno pa je Bojana došla na ideju da ide "Nisam zdrava", priznala je Nataša i dodala kako ona vidi svoju pesmu:

Ja ne volim da prepričavam svoje pesme, ja muziku volim da delim, da razmenjujem energiju. Nećemo ti i ja isto razumeti pesmu. Ona nije tako nadmena kao što zvuči, treba malo pročitati između redova, ima tu i "nisam zdrava", "amputiran", "blokiran", sve su to rezovi. Ne može da ne boli. Nije to uopšte tako srećna pesma kao što zvuči", rekla je Nataša.

Nataša Bekvalac
Nataša Bekvalac foto: Preentscren/RTV Pink

Ona je progovorila i o lošim novinskim natipisima koji su se pojavljivali u poslednje vreme kada je njen život u pitanju:

To je nešto što meni strašno odvlači energiju, pažnju i vreme. Zatruje mi dan. Svaka negativna stvar koju pročitam o sebi mi je kao tegobica. Onda sam shvatila da mi je bolje bez toga, pa sam rešila da uklonim uzrok. Tako da na svom telefonu imam instaliran samo Instagram, tu je sve lepo, tu su ljudi koji me vole, ima onih koje ne mrzi da me uvrede i onda ja njih blokiram i tako. Jedna velika tuga i nesreća mora biti u čoveku da ima seme mržnje u sebi da tako nešto priča čoveku koga ne poznaje i možda nikad neće upoznati", iskrena je bila Bekvalčeva.

Nedavno se sa ćerkama preselila u Novi Sad, a tome se najviše obradovala njena mezimica Hana.

Sve mi je nekako lakše i deci je lepše. Veliki razlog zašto sam se vratila u Novi Sad je i Hanina škola, pogotovo što ona sada postaje tinejdžer i treba da se malo poveća kontrola. Ja sama odgajam svoje ćerke, tu su tate, naravno, ali ja donosim odluke za svoje ćerke. Hana se jako radovala, ona ima društvo u Novom Sadu, tu su njeni drugari kojima se vratila".

Na kraju, Nataša je priznala da li je u planu koncert:

Ja sam jedna lenčuga ali kad se uhvatim nečega volim to da isteram kako valjam. Krenula je priča o koncertu u ekipi, poćerali su nas (smeh)", zaključila je ona.

Bonus video

RADA VASIĆ HOĆE DA POSTANE TROPOLKA: Na sebi je objasnila šta to znači i ŠOKIRALA NACIJU! (VIDEO)!

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.