ANA NIKOLIĆ PODNELA ZAHTEV ZA STARATELJSTVO NAD ĆERKOM: Pevačica s Rastom komunicira samo na sudu!
Ljubavi je došao kraj, Foto: Damir Dervišagić

DEFINITIVNO JE Kraj

ANA NIKOLIĆ PODNELA ZAHTEV ZA STARATELJSTVO NAD ĆERKOM: Pevačica s Rastom komunicira samo na sudu!

Odnos između poznate pevačice i repera toliko je postao hladan i netrpeljiv, da je jedini mogući način da komuniciraju i dogovore se o elementarnim stvarima preko advokata i suda

Objavljeno:

Ana Nikolić podnela je zahtev za starateljstvo nad ćerkom, koju je pre godinu dana dobila u braku sa Stefanom Đurićem Rastom, ekskluzivno saznaje Kurir.

Odnos između poznate pevačice i repera toliko je postao hladan i netrpeljiv, da je jedini mogući način da komuniciraju i dogovore se o elementarnim stvarima preko advokata i suda. Zato je Ana pre nekoliko dana odlučila da podnese tužbu protiv Raste, u kojoj traži da briga o naslednici u potpunosti pripadne njoj, dok bi Đurić mogao da viđa dete povremeno, u zavisnosti od toga kakvu odluku donese sud.

foto: Printscreen Instagram

- Već je poznato da su se Ana i Rasta nekoliko puta svađali i mirili i da su se pred kraj prošle godine i sudski razveli, što je ona i potvrdila. Ali ubrzo su se pomirili i nastavili zajednički život kao da ništa nije bilo. Ipak, oni ne mogu zajedno, ponovo je došlo do razlaza i Rasta se iselio iz stana. Suština njihovog problema jeste u tome što su oni potpuno različite prirode, ponašanja i karaktera, a to bitno utiče na njihovo međusobno razumevanje. Oboje su pokašavali da se prilagode jedno drugom, očigledno bez većeg uspeha.

- Poslednjih meseci njihov odnos je sve više postajao hladan, ne znam razlog, ali mi je Ana rekla da se već dugo ne čuju i ne viđaju. Ona je čvrsto rešila da ovaj put ostane pri stavu da pomirenja nema, pa je zato i podnela tužbu za starateljstvo - kaže izvor blizak pevačici za Kurir.

foto: Printscreen Instagram

Sa Aninom namerom da postane staratelj ćerki, Rasta se ne slaže i ima nameru da se do kraja bori na sudu. Inače, on je prekjuče, posle sedam dana, prvi put video dete. Ekipa Kurira ga je zatekla u automobilu ispred Anine zgrade, ali nije hteo da ode po ćerku dok je ekipa bila tu. Reagovalo je i njegovo obezbeđenje.

Kako Kurir saznaje, Rasta je kasnije te večeri s detetom proveo sat vremena. Rastin i Anin advokat, Borivoje Borović, nije hteo da ulazi u detalje ovog spora.

- O tome vam ne mogu ništa reći. Trebalo bi da se vidim s Anom, pa ću posle toga znati šta i kako je ona odlučila. Hvala na razumevanju - rekao je advokat za Kurir.

foto: Zorana Jevtić

Idi mi, dođi mi Nepremostive razlike Razvod, pomirenje pa opet krah

Ana i Rasta upoznali su se na proleće 2016. tokom rada na njenom albumu "Labilna". Venčali su se u julu iste godine. Postali su najpopularniji estradni par u regionu, otvoreno su govorili o svojoj sreći i planovima o velikoj svadbi i zajedničkom životu. To je nakratko poljuljano u oktobru 2016, kada se pojavila informacija da su se njih dvoje potukli i da je policija morala da reaguje, mada su oboje demantovali te navode. Ana je ćerku rodila u avgustu 2017, a već u oktobru su doneli odluku da se sporazumno razvedu zbog nepremostive razlike u karakterima i neslaganja. Ipak, u Novu godinu su ušli zajedno.

- Srećna sam što smo Stefan i ja sačuvali to dečje u sebi i što bez obzira na to što sam ja njemu slomila igračku ili što je on meni bacio pesak u kosu možemo da nastavimo da se družimo, volimo i uživamo u našoj porodici. Ljubav je jača od razvoda - rekla je Ana u martu ove godine.

Bonus video

POBUNA SRPSKIH GLUMACA! MINISTAR DA SMENI DEJANA SAVIĆA: Umetnici iz Narodnog pozorišta obraćaju se javnosti

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.