MINIMAKSOV SIN KOPAO PO STAROJ RANI OKO ARKANOVOG ŠAMARANJA PA DOBIO ODGOVOR OD KARLEUŠE: Momak, nek ti je na čast!
JK dostojanstveno primila udarac, Foto: Damir Dervišagić, arhiva

jk uzvraća udarac

MINIMAKSOV SIN KOPAO PO STAROJ RANI OKO ARKANOVOG ŠAMARANJA PA DOBIO ODGOVOR OD KARLEUŠE: Momak, nek ti je na čast!

Poznati reper bunario po prošlosti, pa ponovo izložio javnim raspravama priču o svom ocu i čuvenom voditelju, staru osam godina

Objavljeno:

Vladimir Ilić Ila, reper i hiphoper, inače sin Milovana Ilića Minimaksa, odlučio je nedavno da obelodani istinu o navodnom Arkanovom šamaranju čuvenog voditelja, te zašto je Jelena Karleuša od tada za njega mrtva.

"Jelena Karleuša je tvrdila da je Arkan šamarao Minimaksa. Tad sam se i zakačio sa njom i rekao sam joj da sisa kurac i da je za mene mrtva. Ceca se kune da nije bilo tako. Ne verujem da bi to Arkan to uradio. Bio je šmeker. Ja mislim da nije to uradio. Pre jedno 6-7 godina me je Ceca jedno veče pozvala. Rekoj - otkud ona. Tad mi se zahvalila što sam stao na njenu stranu. I ona mi je rekla tada da to Arkan nije uradio. Arkan je voleo zajebane buđave sireve pa je ćale uvek kad bi otišao u Francusku nakupovao bi te sireve za Željka - ispričao je Minimaksov sin u intervjuu za Balkan Info.

foto: Printscreen Youtube

Kako je to bilo očekicano, ovim povodom se potom oglasila i Jelena Karleuša, pa putem svog instagram profila poručila Ili:

"Odgledah intervju Minimaksovog sina u kom me je izvređao zato što sam javno otkrila da je NA MOJE OČI ARKAN OŠAMARIO MINIMAKSA. Kaže, zvala ga je Ceca i zaklela se da to nije istina. Momak, neka ti služi na čast. Tvom ocu koga sam mnogo volela neka je večna slava i hvala" - bila je ovog puta kratka i odmerena Karleuša.

foto: Printscreen Youtube

Zanimljivo je međutim to kako je Ila uopšte došao na ideju da ponovo oživljava priču staru osam godina, zbog koje je još tada bio uznemiren i on i cela Minimaksova porodica. Naime, pop pevačica je ovu tvrdnju iznela još 2010. godine, kada je ceo skandal i nastao, a Ila je još tada imao komentar:

"Ne mogu da verujem da je rekla kako je Arkan šamarao ćaleta! Zna li koliku težinu imaju te reči?! Željko je imao poseban 'rispekt' prema ćaletu i sto posto tvrdim da to nije istina! Arkan jeste bio kriminalac i šamarao je ljude na sve strane, ali je bio i gospodin koji je znao prema kome treba tako da se postavi. Sećam se da je tati donosio poklone iz Pariza, još čuvam figuru sirene koju je dobio od njega", rekao je tada Ila.

Elem, sasvim je razumljivo da ovakve stvari nije prijatno čuti o svojim najbližima, bile one istinite ili ne, te i zbog čega je Ila tada bio besan na pevačicu. S tim u vezi trebalo bi da je Ili taj stres koji je pretrpeo bio sasvim dovoljan da bi se ta priča tada, njegovim komentarom zauvek završila. Zašto je on međutim odlučio da kopa po bolnoj staroj rani, te da priču zbog koje je bio besan što je ikada iznošena u javnosti, ponovo izlaže javnim diskusijama i raspravama, ostaje potpuno nejasno.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.