OGLASILA SE EMILIJA KEŽMAN: Ne znam šta da kažem deci, neću da njihov OTAC ode u zatvor!
Emilija i Mateja, Foto: Dado Đilas

sudi se sa njim, ali ipak...

OGLASILA SE EMILIJA KEŽMAN: Ne znam šta da kažem deci, neću da njihov OTAC ode u zatvor!

Mateja Kežman nalazi se pod istragom zbog navodnog pranja 30 miliona evra, a ukoliko se dokaže da je izvršio ovo krivično delo, preti mu i kazna zatvora

Objavljeno:

Ovaj skandal posebno je potresao njegovu bivšu suprugu Emiliju, sa kojom ima troje dece i sa kojom se sudi zbog podele imovine vredne 15 miliona evra.

- Prosto ne mogu da poverujem da je ovo istina. Iskreno se nadam da je Mataje ačist u svemu tome. Ja nemam kontakt sa njim, tako da ne znam šta je tačno, ali ne želim da verujem da se uvalio u nevolje, prvenstveno zbog dece. Ne bih volela da otac moje dece ode u zatvor, i bez obzira na to što smo nas dvoje na sudu, ne bih volela da se njemu išta loše desi - kaže Emilija i dodaje da je u veoma nezgodnoj situaciji jer su deca već velika i iz medija mogu da saznaju sve što se o Kežmanu piše:

Emilija na sudu
Emilija na sudufoto: Dado Đilas

- Ja ne znam šta da kažem deci za Mateju, oni su sigurno sve čuli, preko novina im je sve dostupno, a bilo je i na vestima. Ne daj Bože da im otac ode u zatvor, ja ne bih znala kako da im to objasnim. Ne znam da objasnim ni sve ovo što se piše. Ja znam da Mateja uzima procenat od ugovora, ali sve zavisi od transfera, kluba, igrača...On je menadžer Sergeja Milinkovića Savića i to je sve što ja znam.

Emilija, inače, traži da se na sudu podeli imovina koju je Kežman stekao tokom braka, a reč je o hotelu i apartmanima u Crnoj Gori, placu na Dedinju, apartmanima na Kopaoniku i nekoliko automobila. Mateja i Emilija bili su u braku 11 godina, rastali su se 2011. godine, ali su idalje na sudu zbog podele imovine. Podsetimo, nakon braka sa Emilijom bivši fudbaler dobio je sina Filimona iz veze sa Marijom Perković, a letos se na Adi Bojani venčao sa Tarom Šumonjom.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.