ŽENI NAM SE RAŽNATOVIĆ! Svadba zakazana za JUN, a očekuje se VENČANJE VE(lj)KA
Svadba na leto, Foto: Printscreen/ Instagram/ aceisb4ck

idemoooo, veselje!

ŽENI NAM SE RAŽNATOVIĆ! Svadba zakazana za JUN, a očekuje se VENČANJE VE(lj)KA

Izgleda da će ovog puta Veljko Ražnatović svoju verenicu odvesti pred oltar!

Objavljeno:

Cecin sin našao je u Bogdani Rodić iz Titela pravu ženu za sebe i posle nekoliko meseci zajedničkog života shvatio da je vreme za sledeći korak. Veljko je nedavno u vili Ražnatovića na Senjaku organizovao porodični ručak, kom su prisustvovali svi članovi njegove i njene porodice, a jedna od tema bila je i venčanje sledeće godine.

Veljko i Bogdana
Veljko i Bogdanafoto: Profimedia

- Cecin sin verio je Bogdanu u martu ove godine, a buduća snajka nedavno se uselila u kuću u Ljutice Bogdana, gde sada žive zajedno sa Cecom, Anastasijom, Lidijom i njenom porodicom. Bogdana se odlično uklopila jer je i sama odrasla u velikoj porodici i u odličnim je odnosima sa svima. Njih dvoje se mnogo vole i podrška su jedno drugom u svemu, pa je venčanje logičan sled događaja. Veljko i Bogdana razmišljali su da bi bilo lepo da se venčaju u martu, na dan veridbe, ali stariji su im savetovali da čekaju jun, posle posta, budući da će se venčati u crkvi - priča izvor blizak porodici, a Bogdan Rodić, snajkin tata, na sve ovo kaže:

Ona mu je sve!
Ona mu je sve!foto: Twitter

- Pozvali ste me u nezgodnom trenutku, evo me na njivi i sejem žito, ali imam nekoliko minuta vremena. Bio sam kod Cece pre manje od mesec dana i tu sam upoznao celu porodicu. Ceca je prirodna, normalna žena i zaista smo oduševljeni koliko je kulturna. Tada sam je prvi put upoznao i tačno je da smo pričali o svadbi. Čuo sam da bi venčanje trebalo da bude sledeće godine, ali nisu još precizirali datum, možda bude u junu, ali nisam siguran, nemojte me držati za reč. Ako mene pitate, voleo bih da se ispoštuju stari svadbarski običaji, i to da mi ćerka prted oltar ode iz moje kuće, ali neću da se mešam, neka bude kako oni odluče.

Bogdan je dodao i da je oduševljen budućim zetom.

- Veljko nas je lepo dočekao, stvarno nemam nijednu zamerku. On je divan dečko. Naravno, poneli smo im poklone, a nismo zaboravili domaće proizvode, ćurke, ali ne smem mnogo da vam pričam da mi se ćerka ne naljuti. Ne znam gde će njih dvoje živeti posle svadbe, ali mislim da će svi biti zajedno u kući u Beogradu. kako god da odluče, niko im se neće mešati. Oni redovno dolaze kod nas u Titel s obzirom nato da mi nemamo vremena da idemo u Beograd jer mnogo radimo - kaže Bogdanin otac i objašnjava da bi ga unuče mnogo obradovalo:

- Naravno da bih voleo da budem deda, ali nisam znao da rade na bebi, nisam ih pitao. To sigurno moja žena pita, ja ne.

Sličnog je mišljenja i Ceca:

- Mojoj sreći nema kraja. Radujem se deci i volela bih da mi sin podari tu sreću - rekla je Ceca za Kurir.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.