I IZGLEDAJU I ZOVU SE ISTO: Vojke pronašao novu Saru! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube

iNTRIGANTNO

I IZGLEDAJU I ZOVU SE ISTO: Vojke pronašao novu Saru! (VIDEO)

U pitanju su dve potpuno različite devojke

Objavljeno:

Članovi grupe Đans, Vojke i Palke, nedugo nakon hita "Non stop" izbacili su i novi banger koji se zove - No No! Vojke Đans i Young Palk, veoma su aktivni po završetku prvog serijala Zadruge. Na radost brojnih fanova, bivši zadrugari snimili su nekoliko spotova u poslednje vreme, od kojih se Non stop ustoličio kao jedna od himni beogradskih, ali i klubova po dijaspori. A sada od istog dvojca nam stiže i novi banger - No No!

foto: Printscreen Youtube

U ovoj pesmi i spotu mladi muzičari prikazuju jednu od scena koje se mogu desiti u muško-ženskim odnosima kad su ljubav, prevara i izlasci u pitanju. Kao i uvek, Vojke i Palke su to uradili na veoma originalan i zanimljiv način, kako tekstualno, tako i vizuelno. A to dokazuje i to što su posle samo četiri dana pesma i spot izbili na drugo mesto najpopularnijih u Srbiji i sakupili pola miliona pregleda.

Svima je zapalo za oko da se u spotu pojavljuje seksi plavuša koja likom i telom neverovatno podseća na Vojektovu devojku Saru Reljić. Glavna glumica tokom spota atraktivno pleše dok Vojke i Palke đuskaju oko nje, a mnogi su pomislili da je to upravo Sara Reljić. Na žalost fanova, iako zaista liče kao da su sestre, a čak se i zovu isto – Sara - u pitanju su dve potpuno različite devojke. Uostalom, pogledajte spot, pa procenite sami.

Bonus video

DRAMA! MILUTINE, HOĆEŠ DA ME UBIJEŠ: Mrka na parkingu umalo pregazio Anu Bekutu! Pevačica POBESNELA!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.