GAGINE REČI SU MOJ OSKAR: Jedan od poslednjih razgovora Dragana Nikolića i Milene Dravić teraju na PLAČ!
Milena Dravić i Bata Živojinović u Sutjesci, Foto: Youtube printscreen

briljirala u sutjesci

GAGINE REČI SU MOJ OSKAR: Jedan od poslednjih razgovora Dragana Nikolića i Milene Dravić teraju na PLAČ!

U filmu "Sutjeska" iz 1973. godine, jednom od najboljih partizanskih filmova, Milena je igrala doktorku Veru, u ulozi koja je, po mnogima, bila jedna od njenih najboljih

Objavljeno: 08:58h

Milena Dravić, jedna od najvećih jugoslovenskih glumica, umrla je u 79. godini života, a iz svih država bivše zemlje stižu dirljive reakcije na njen odlazak.

Milena je, osim impresivne filmske i pozorišne karijere, bila poznata i kao supruga još jedne glumačke legende, Dragana Nikolića, s kojim je provela decenije u skladnom braku.

Mnoge anegdote iz njihove ljubavi su se prepričavale posle Draganove smrti, a sve se ponovilo sada, kad je otišla i Milena.

Jedan korisnik Tvitera prisetio se razgovora Milene i Dragana sa početka 2016. godine, kad je Dragan Nikolić već bio ozbiljno bolestan.

Ovog razgovora se kasnije prisetila sama Milena:

- Kad je već bolesni moj Gaga, Dragan Nikolić, 2016. godine gledao "Sutjesku", rekao mi je: "Bože, kako si ovo odigrala, kako si lepa. Te njegove reči, moj su Oskar", rekla je Milena.

U filmu "Sutjeska" iz 1973. godine, jednom od najboljih partizanskih filmova, Milena je igrala doktorku Veru, u ulozi koja je, po mnogima, bila jedna od njenih najboljih.

Pogledajte:

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.