OVO JE ZAJEDNIČKA SCENA BREDA PITA I MILENE DRAVIĆ: Snimljena je pre tačno 30 godina! (VIDEO)
Bred Pit i Milena Dravić, Foto: Printscreen/youtube

POZNATA FILMSKA SCENA

OVO JE ZAJEDNIČKA SCENA BREDA PITA I MILENE DRAVIĆ: Snimljena je pre tačno 30 godina! (VIDEO)

Ovaj američko - jugoslovenski film iz 1988. godine režirao je Božidar Bota Nikolić

Objavljeno: 09:40h

Legendarna glumica Milena Dravić, preminula je juče u Kliničko-bolničkom centru Bežanijska kosa, u 79. godini, nakon duge bolesti. Pre dve i po godine ostala je bez supruga Dragana Nikolića i od tada se borila s bolešću. Ovog leta je boravila u Puli i na Paliću gde je promovisana monografija o njoj.

Vest o smrti glumice, ostavila je Srbiju u suzama, a mnogi su se nakon tužne vesti prisetili filmova, serija i pozorišnih uloga legende srpskog glumišta.

Na toj listi našao se i film "Tamna strana sunca" u kome se Milena Dravić našla rame uz rame s poznatim holivudskim glumcem Bredom Pitom.

Ovaj američko - jugoslovenski film iz 1988. godine režirao je Božidar Bota Nikolić, a scenario su napisali Andrev Horton i Željko Mijanović po priči Nikole Jovanovića. Glavne uloge u filmu igraju Bred Pit, Šeril Polak i Gaj Bojd, a na kraju filma poljavjuje se Milena Dravić.

Inače, u filmu je Bred Pit glavni junak, a igra mladića koji traži lek za retku kožnu bolest. Milena Dravić igra njegovu majku.

Pomenutu scenu možete pogledati na 1:37 minutu.

Milena Dravić biće sahranjena u petak u Aleji velikana, pored supruga Dragana Nikolića za kojim je patila nakon njegove smrti. Pre poslednjeg ispraćaj glumice biće održana komemoracija u Zvezdara teatru.

BONUS VIDEO: Espreso intervju - Grupa Turisti

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.