UVEK JE OSTAVLJALA UTISAK PRAVE DAME: Komšije ne mogu da PREBOLE MILENU DRAVIĆ, imaju samo REČI HVALE ZA NJU (FOTO)
Milena Dravić, Foto: Beta/Milan Obradović

zbogom LEGENDO!

UVEK JE OSTAVLJALA UTISAK PRAVE DAME: Komšije ne mogu da PREBOLE MILENU DRAVIĆ, imaju samo REČI HVALE ZA NJU (FOTO)

Bila je jedna od omiljenih glumica na ovim prostorima!

Objavljeno: 09:39h

Jutros je regionom odjeknula vest da je u 79. godini preminula legendarna Milena Dravić, a javnost se u suzama oprašta od glumačke dive.

Gledaoci emisije "Premijera - Vikendspecijal" imali su priliku da vide i šta se dešava ispred zgrade u kojoj je glumica živela sa suprugom Draganom Nikolićem.

Ispred ulaza u zgradu koja se nalazi na Vračaru, komšije i prijatelji ostavljali su tokom dana sveće i cveće kako bi odali počast glumici o kojoj svi imaju samo reči hvale. Reporter "Premijere" Nemanja Vujičić razgovarao je i sa komšijom koji živi blizu stana glumice.

Komšije se oprštaju od Milene Dravić
Komšije se oprštaju od Milene Dravić foto: Preentscren/RTV Pink

Gospođu Milenu sam video pre sigurno više od dva, tri meseca. Koliko sam čuo, bila je teško bolesna. Nije bila u stanu, nije bila u zgradi. Uvek kada sam je viđao ostavljala je utisak prave dame na sceni. Ovo je veliki gubitak, ne samo za našu ulici i kraj, već i za celu zemlju. Često je išla do pijace sa cegerima, bila je vrlo aktivna", rekao je komšija Milene Dravić.

Za Milenu Dravić
Za Milenu Dravić foto: Preentscren/RTV Pink

Milena Dravić biće sahranjena u petak u Aleji velikana, pored supruga Dragana Nikolića za kojim je patila nakon njegove smrti. Pre poslednjeg ispraćaj glumice biće održana komemoracija u Zvezdara teatru.

Bonus video

KOMEMORACIJA PREDRAGU EJDUSU NA VELIKOG SCENI: Mnogima je bilo teško da zadrže emocije, Pecine uloge pamtiće se dugo! (KURIR TV)!

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.