MUSTAFA SANDAL BESAN ZBOG EMININOG NOVOG DEČKA: Pevač ubeđen da ga je varala! Kaje se što joj je ostavio kuću!
Foto: Dragan Kadić

LJUBOMORA?

MUSTAFA SANDAL BESAN ZBOG EMININOG NOVOG DEČKA: Pevač ubeđen da ga je varala! Kaje se što joj je ostavio kuću!

Mustafa se sa turskim milionerom Sadetinom Saranom poznaje od ranije s obzirom na to da je on veoma uspešan turski biznismen

Objavljeno:

Truski pevač i bivši muž pevačice Emine Jahović, Mustafa Sandal, saznao je da su njegovi sinovi upoznali maminog novog izabranika i zbog te informacije je potpuno poludeo.

– Emina je svoje sinove Jamana i Javuza dovela u restoran jednog prestižnog hotela u Tusrkoj, da bi im se malo posle toga i Sadetin pridružio. Dečaci su bili pripremljeni na ovaj susret, tako da nisu pravili nikakve probleme iako su veoma vezani za oca koji se trudi da provodi sa njima što više vremena – piše Svet.

foto: Printscreen Instagram

Mustafa se, navodno, sada kaje što je Emini ostavio kuću vrednu oko 16 miliona evra jer je uzrujan sumnjama da ga je ona varala još dok su bili u braku. Da stvar bude još gora, Mustafa se sa turskim milionerom Sadetinom Saranom poznaje od ranije s obzirom na to da je on veoma uspešan turski biznismen i da su obojica bili gosti na mnogo prijema i ručkova. Takođe, Emina i Sadetinova supruga su se upoznale na tim prijemima, pa je za sve još veći šok što je ovaj par sada u ljubavnoj vezi.

Bonus video

JELENA KARLEUŠA SKINULA KUPAĆI: JK pozirala u toplesu, a a na g*zu je navukla toliko tanku tračicu da je sve PROKLJUČALO

(Espreso.co.rs/ Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.