KAĆA ŽIVKOVIĆ PONOVO U VEZI SA VUKOM MOBOM: Ljubili se u kafiću pod ozbiljnim DEJSTVOM alkohola
Vuk sa bivšom verenicom Biljanom, Foto: Printscreen Instagram

ponovo u šemi

KAĆA ŽIVKOVIĆ PONOVO U VEZI SA VUKOM MOBOM: Ljubili se u kafiću pod ozbiljnim DEJSTVOM alkohola

Nakon letnje avanture sa Kijom Kockar, Vuk Mob pomirio se sa Kaćom Živković.

Objavljeno:

Iako je sa verenicom Biljanom Savić pre dva meseca prekinuo baš zbog kratke afere sa Katarinom, reper i pevačica opet su uhvaćeni kako se strasno ljube u jednom restoranu na Novom Beogradu.

- Vuk je i dalje u kontaktu sa svojim bivšim devojkama. Redovno se čuje i sa verenicom Biljanom i sa Kijom i sa Kaćom, koju j prošle srede pozvao na piće. Kaća je snimala spot do kasno uveče, a onda je otišla da se vidi sa Vukom, koji ju je čekao sam. Tu su popili popriličnu dozu alkohola, smejali su se i grlili iako je lokal bio pun. U jednom trenutku su se i poljubili, a onda je Vuk platio račun i zajedno su napustili lokal - objašnjava izvor sa lica mesta.

Katarina Živković
Katarina Živkovićfoto: Damir Dervišagić

Inače, Biljana, Vukova bivša verenica, koju je reper već prevario sa Kaćom, stigla je u Srbiju, gde je sačekala ova informacija.

- Tačno je da sam u Beogradu, ali zaista ne bih da komentarišem ništa. Vuk i ja smo u dobrim odnosima i ja mu želim sve najbolje. On je slobodan momak i može da radi šta hoće, nismo mi samo zbog nje raskinuli. najbolje je da pozovete njega, pa da vam on objasni sve, ja ne želim ništa da pričam na tu temu - kaže Biljana, dok Vuk i kaća mudro ćute.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Svet)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.