ŽENE SU GLUPE AKO MISLE DA SU JEDNAKE S MUŠKARCIMA: Ana Nikolić ponovo prosipa bisere po društvenim mrežama!
Ana Nikolić intrigira svaki put kad se oglasi na društvenim mrežama, Foto: Damir Dervišagić

DA LI JE PRETERALA?

ŽENE SU GLUPE AKO MISLE DA SU JEDNAKE S MUŠKARCIMA: Ana Nikolić ponovo prosipa bisere po društvenim mrežama!

Ana je sada istakla šta misli o nejednakosti polova

Objavljeno:

Pevačica Ana Nikolić se u poslednjih godinu i po dana retko oglašava na društvenim mrežama, ali kada to učini, nikada ne ostane neprimećeno.

Nakon poslednje serije video snimaka na kojima je javno govorila o depresiji kroz koju prolazi zbog ulaska u petu deceniju života, Ana je sada istakla šta misli o nejednakosti polova.

Apsolutna istina!

A post shared by ANA NIKOLIĆ (@ananikolicofficial) on

"Mislim da su žene glupe zbog toga što se pretvaraju da su jednake u poređenju sa muškarcima. One su zapravo mnogo superiornije, i uvek su bile. Šta god da daš ženi, ona će to učiniti većim i boljim. Ako joj daš spermu, ona će ti zauzvrat dati bebu. Ako joj daš kuću, ona će ti dati dom. Ako joj daš namirnice, ona će ti dati obrok. Ako joj daš osmeh, daće ti celo svoje srce. Sve što joj daš ona umnoži i da ti mnogo više. Tako da ako joj daš bilo šta loše, ona će biti spremna da ti da tonu g.vana", podelila je Nikolićeva citat britanskog književnika Vilijema Goldinga, dodajući da to "apsolutna istina", te da je spomenuti pisac muškarac koji zaista razume žene.

Bonus video

ZAVRTEĆE VAM SE U GLAVI OD LUKSUZA: Karleuša zaronila u minijaturnom kupaćem, pa pokazala kakvu PERVERZIJU ima u SOBI na Maldivima!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.