ČERUPANJE NASRED ULICE! Gocu Božinovsku napala nova Žapčeva devojka! Kontroverzni biznismen jedva sprečio HAOS
Foto: Damir Dervišagić

ludilo

ČERUPANJE NASRED ULICE! Gocu Božinovsku napala nova Žapčeva devojka! Kontroverzni biznismen jedva sprečio HAOS

Nije znala o čemu se radi

Objavljeno: 12:05h

Goca Božinovska doživela je neprijatnost pred kraj leta na Crnogorskom primorju, kada ju je na šetalištu u Sutomoru napala tadašnja devojka njenog bivšeg partnera Nebojše Tubića Žapca.

Pevačica se šetala sa najboljom drugaricom i koleginicom Zlatom Petrović, kada je srela kontroverznog biznismena iz Novog Sada, koji je bio u društvu nove izabranice, koja je napravila ljubomornu scenu, a čak je pokušala i fizički da nasrne na Božinovsku. Ove navode potvrdili su i Žabac i Božinovska.

- Zlata i Goca su došle do vile mog prijatelja Džira Smatlika, gde sam ja bio smešten, i tu je nastao pravi pičvajz. Moja prijateljica Vesna umislila je da je sa mnom u vezi i poludela je kada je ugledala Gocu. Proradila je ljubomora i počela je da je provocira. Rekla joj je: "Zašto mi se ne javiš?", na šta joj je Goca odgovorila da se ona ne javlja nepoznatim ljudima.

Međutim, ova je dodala da su pričale telefonom i da se odlično poznaju. Goca ju je ignorisala, pa je ova krenula da se sa njom i fizički obračunava. Ja sam sprečio haos. Moglo je svašta da se dogodi, ali to nisam dozvolio - kaže Žabac.

Šok!
Šok!foto: Printscreen/youtube/premijera

Goca ovom događaju ne želi da daje na važnosti.

- Žapcu želim sve najbolje, ali ne želim da me povezuju sa tim stvarima. On je mnogo dobar čovek i ne ulazim u to sa kim je u vezi, jer on treba da vodi svoj život. Tu ženu ne poznajem, niti znam šta je htela od mene. Oni misle da ja to pamtim, ali me ne zanima. To su budalaštine. Imam svoju decu i njima se bavim. Volela bih da me zaobiđu sa tim pričama - rekla je Goca.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.