Kad vidi da Karleuša vrti guzom, Šaban bi počupao i kosu sa glave, da je ima! (VIDEO)

jk je uvek vesela

Kad vidi da Karleuša vrti guzom, Šaban bi počupao i kosu sa glave, da je ima! (VIDEO)

Poznato je da Jelena Karleuša voli da zaigra u "Zvezdama Granda" ako je ponese pesma, a kako Šaban uvek sedi pored nje, njeni zavodljivi plesvoi ne mogu da promaknu oku kralja narodne muzike
Objavljeno:

Taman kada pomislimo kako nas poslije zavodljivog plesa JK i Šabana u "Zvezdama Granda" više ništa ne može iznenaditi, stiže nova epizoda i još jedno iznenađenje. I ovog puta Marija Šerifović i Jelena Karleuša napravile su šou za pamćenje, ali im se u tome pridružio i ostatak žirija. Konačno se oglasio i Haris Berković: Evo kakvu je poruku poslao Radi Manojlović (FOTO) Poznato je da Karleuša voli da podrži takmičare koji naprave dobru atmosferu tako što đuska uz njihove pesme, a pošto je pored nje Šaban ona uvek zavodi njega.

I ovog puta Jelena je u provokativnom trikou plesala tik uz Šabana, a da mu nije bilo nimalo lako pokazao je tako što se u par navrata uhvatio za glavu. Rada ujela za srce Milicu Pavlović: Ovo što je uradila, nikad joj neće oprostiti! (FOTO) I dok je predsednik žirija cupkao i pomalo zbunjujuće gledao šta se dešava, Marija mu je merila puls i pridržavala ga da se ne sruši, dok je Dragan Stojković Bosanac sve snimao telefonom. Dobroj žurci nije odolio ni Saša Popović koji im se pridužio i zajedno sa njima atmosferu doveo do usijanja.
Kako je sve to igledalo možete pogledati na ovom snimku.

ekskluziva.ba

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.