ŽELE NA VREME DA GA OBEZBEDE: Aleksandra i Filip kupili STAN nerođenom sinu!
Foto: Dragan Kadić

ima se, može se!

ŽELE NA VREME DA GA OBEZBEDE: Aleksandra i Filip kupili STAN nerođenom sinu!

Kada početkom sledeće godine dođe na svet, mali Aleksandrar već će imati imovinu na svoje ime

Objavljeno:

Aleksandra Prijović Živojinović tek je ušla u peti mesec trudnoće, a već brine o budućnosti svog deteta. Naime, kako Kurir ekskluzivno saznaje, pevačica je u dogovoru sa suprugom Filipom Živojinovićem odlučila da obezbedi sina prvenca i kupe mu stan u Beogradu.

S obzirom na to da je folkerka za kratko vreme mukotrpnim radom zaradila novac za lagodan život, a dosta novca im je ostalo i od svadbe, ona je rešila da na vreme počne pametno da ulaže, pa će mali Aleksandar, kada početkom sledeće godine dođe na svet, već imati imovinu na svoje ime.

?????

A post shared by Aleksandra Zivojinovic (@aleksandra__official) on

- Aleksandra se širi onoliko koliko ima i može. Upravo zbog tog svog stava ne voli da prihvata ničiju pomoć. Ponosna je i želi sama sve da rešava. Posto je sada na trudničkom odsustvu, iza koga sledi i porodiljsko, posvetila se porodici. Poslednjih dana raspitivala se o prodaji stanova u elitnim delovima grada, gde planira da pazari nekretninu koju će prepisati na sina Aleksandra. Filip se složio s tom idejom. Oboje su srećni što dolazi dete, a pošto im sada dobro ide, žele na vreme da ga obezbede - kaže naš izvor blizak mladom bračnom paru.

Živojinovići će se nakon koncerata Filipove pomajke Lepe Brene, koji su zakazani za 20. i 21. oktobar u Štark areni, posvetiti uređivanju dečjeg kutka u stanu na Voždovcu, u kome sada žive, a koji je Prija inače sama kupila znatno pre udaje, kako bi svog prvenca dočekali kako dolikuje. - U novembru će početi s radovima. Zamišljeno je da sobu urede sa svim elementima i igračkama za Aleksandra, a pevačica će biti zadužena za sve, pošto želi da enterijer za bebu uredi po svom ukusu - završava nas izvor. Pozvali smo Živojinoviće za komentar, ali nisu odgovarali na naše pozive.

Lepa Brena
Lepa Brena foto: Dragana Udovičić

- Nemam nikakvih problema u trudnoći. Samo mi smetaju zagušljive prostorije, a i vala, da se odmorim. Sedam godina radim konstantno, sad bar mogu da se naspavam - rekla je Prija.

Bonus video:

VELIKI INTERVJU SA LEPOM BRENOM! POBEDILA STRAHOVE: Posle raspada Juge i otmice sina, više se ničega ne plašim! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.