Al su joj odbrusili! Takmičarka Zvezda Granda briznula u plač posle razmene vatre sa žirijem!

I vi biste pustili suzu

Al su joj odbrusili! Takmičarka Zvezda Granda briznula u plač posle razmene vatre sa žirijem!

Dok je jedna učesnca, nakon oštrih komentara žirija, reagovala svađanjem, druga nije bila toliko borbena - njoj su potekle suze
Objavljeno:

U duelu dvadesete epizode Zvezda Granda pevačke snage odmerile su Snežana Pavlović i Jovana. Prva kandidatkinja izvela je pjesme "Čarobno jutro" i "To mi nije trebalo", dok je druga odabrala numere "Korake ti znam" i "Kao da me nema". Na kraju duela dva glasa osvojila je Jovana, dok Snežana nije dobila nijedan glas. Konačno se oglasio i Haris Berković: Evo kakvu je poruku poslao Radi Manojlović (FOTO) - Druga kandidatkinja mi se zaista dopala, u prvoj pesmi je bila dobra, dok kandidatkinja pod brojem jedan mora još da vežba - rekla je Ana, a Viki se složila sa njom i dodala da je prva pesma kojom se predstavila Snežana bila katastrofalna.

- Želeo sam da obe budete dobre, slušao sam vas pomno, ali obe ste me razočarale - rekao je Šaban, dok je Marija iskoristila momenat da Jeleni uruči slušalice na poklon. Rada ujela za srce Milicu Pavlović: Ovo što je uradila, nikad joj neće oprostiti! (FOTO) - To staviš i ne boli te glava - rekla je Šerifovićeva i tako dala komentar za ovaj duel. Bosanac je bio znatno oštriji i poručio im da nemaju pojma, a zatim se kandidatkinja broj jedan pobunila i rekla da ona zna da peva. Kako bi uverila žiri da to vrlo dobro radi, otpevala je Marijinu pesmu "Pametna i luda". Povela se rasprava između nje i Bosanca, da bi na kraju rekao da je zadivljen njom jer se brani bezobrazlukom, dok je Jelena podržavala da treba da se bori za sebe.
Na kraju duela produkcijski žiri dao je šansu duelistkinjama da iznesu svoje mišljenje, ali se kandidatkinja pod brojem dva rasplakala. Šta je razlog tome, pogledajte u videu.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.