SVI SMO UMORNI I PUCAMO: Anabela iznela DETALJE sukoba sa suprugom, ali i to da li se razvodi!
Foto: Printscreen

ISKRENO

SVI SMO UMORNI I PUCAMO: Anabela iznela DETALJE sukoba sa suprugom, ali i to da li se razvodi!

Anabela se osvrnula na sam incident zbog kog je nedavno supruga Andreja Atijasa prijavila za nasilje

Objavljeno:

Anabela Atijas je, gostujući u emisiji Amidži šou, prvi put javno progovorila o svemu onome o čemu se pisalo nadugo i naširoko u proteklih nekoliko nedelja.

- Sve ovo što se desilo u proteklih godinu dana poremetilo je celu našu porodicu, ali nismo do kraja uništeni. Dižemo se kao feniksi jer to smo mi - istakla je pevačica uz osmeh, da bi se potom osvrnula na sam incident zbog kog je nedavno supruga Andreja Atijasa prijavila za nasilje.

Nema ništa od razvoda
Nema ništa od razvoda foto: Damir Dervišagić

- Došlo je do manje svađe, ali nikakvog nasilja nije bilo. Hvala Bogu još uvek sam udata žena, i nadam se da će tako ostati do kraja života. Nisam neko ko brzo i ishitreno donosi odluke ili odustaje od bilo čega, a ponajmanje od porodice - dodala je Anabela, a zatim zaključila priču rečima:

- U svakom braku se desi poneka nesuglasica, a u mom je to nažalost transparentno. Previše smo izloženi budnom oku kamera. Svi smo umorni, lako pucamo.

Bonus video

ŽEŠĆE JE OCRNILA KIJU KOCKAR, A SLOBA SA NJOM UŽIVA: Pogledajte sa kim je Radanović izašao u provod! Pevaju i smeškaju se!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.