Snima se film o Noletu, Federeru, Nadalu i Bekeru: Da li će ih glumiti Biković, Balerina, Bosiljčić i Kalinić?

Znate ko je ko?

Snima se film o Noletu, Federeru, Nadalu i Bekeru: Da li će ih glumiti Biković, Balerina, Bosiljčić i Kalinić?

Evo koji domaći glumci bi mogli da se nađu u ulogama poznatih tenisera
Objavljeno:

Nije poznato da je film o Noletu trenutno u planu, ali obzirom na fantastičnu karijeru i silne uspehe koje je No Joke nanizao do sada, realno da je se takvo ostvarenje u budućnosti nađe u bioskopima. A evo naših predloga, ko bi od domaćih glumaca mogao da igra trenutno najjače figure u belom sportu. Biković kao Nole

Foto: FonetAP U lik Noleta, već godinama najboljeg igrača sveta, lako bi se uklopio Miloš Biković. I po godinama, ali i po atletskim sposobnostima, obzirom da je već par puta tumačio sportiste.
Foto: AP Balerina kao Rože Federer
Foto: FonetAP Noletov naljjući rival bio bio Aleksandar Radojičić. Njega svi dobro znamo kao Balerinu iz Montevidea, gde je takođe igrao igrao sa Bikovićem.
U kranjem slučaju, i u Montevideu je bio u senci Bikovića, to jest Đokovića, tako da će se lako snaći. Ivan Bosljičić kao Nadal
Foto: AP U ulozi Rafe bi se našao Ivan Bosiljčić. Ne znamo koliko je glumac vešt u tenisu, ali i ovako će mahom gubiti od Noleta, tako da to i nije preterano važno.
Milan Kalinić kao Boris Beker Trenera Novaka Đokovića i legednu nemačkog i svestkog tenisa predstaviće MIlan Kalinić.
Glavna preporuka u ovom slučaju mu je bila plava kosa, ali i to što je veliki Noletov fan, pa ajde da mu učinimo. Dakle, šta kažete? El se uklapaju u svoje uloge?
Ili mislite da bi se neko drugi bolje pokazao? (T. Budimovski)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.