Kad srpska majka odbrusi! Ceca sa 2 rečenice zauvek ućutkala sve koji misle da je Veljko isti Arkan!

Posle ovoga - tišina!

Kad srpska majka odbrusi! Ceca sa 2 rečenice zauvek ućutkala sve koji misle da je Veljko isti Arkan!

Popularna pevačica stala je u odbranu svog sina kog svakodnevno po medijima optužuju za "delikventsko" ponašanje
Objavljeno: 18:28h

Deca Cece Ražnatović se nalaze pod konstantnim budnim okom javnosti. Svaki njihov pokret se prati i o svakom se piše. Čini nam se kao da su u nekim trenucima popularniji i od same Cece. Stoga je pevačica rešila da i sama progovori o svojoj deci, prvenstveno o Veljku, i o tome da li je zadovoljna u kakve su ljude oni odrasli. Ceca pre i posle Arkana: Kako je od opasnih krimosa došla do novih grudi i klinca manekena! (FOTO)

A photo posted by Veljko Ražnatovic (@veljko_r_) on

Anstasija je prava mamina lepotica, dok se Veljko odaje za opasnog tipa sa šmekerskim stavom koji uživa u kafanskim provodima i menjanju devojaka. Mnogi komentarišu kako je Veljko isti Arkan, no ovakvi komentari izgleda da Cecu samo izbacuju iz takta. Evo kako bi sve izgledalo danas da je Arkan živ! Ceca otvoreno o ubijenom suprugu! - Ti koji to komentarišu poznavali su njegovog oca, ili? Sedeli i pili kafu sa njim? - odgovorila je besno Ceca.

Na pitanje da li je zadovoljna u kakvog je momka njen sin odrastao Ceca je sa oduševljenjem odgovorila: Ovo nije mogla da mu oprosti! 6 prozivki zbog kojih je Ceca načisto poludela i krenula u obračun sa Arkanovim sinom! - Naravno, ima nepunih 20 godina i studira. Ni Veljko ni Anastasija se ne razlikuju od ostale dece i njihovih vršnjaka. Moja deca imaju problem što im je majka javna ličnost - bila je iskrena Ceca.

Međutim, pevačica za njihovu javnu eksponiranost ne krivi toliko sebe, koliko krivi društvene mreže i uticaj koji one imaju na omladinu. - Kada su 2002. bili na sceni na Marakani sa mnom niko nije ni slutio kakva će biti ekspanzija interneta niti popularnost društvenih mreža, a da sam tada to znala - nikada ih ne bih eksponirala - rekla je pevačica. Čovek kome je Arkan najviše verovao otkrio tajnu Ražnatovića čuvanu 16 godina! Da li to Cecu opet teraju u zatvor? Ceca je očigledno svesna da put koji je ona izabrala donosi i dosta problema, ali ga je ipak sama birala i čvrsto stoji iza svoje odluke. (Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.