ŽELIM JOJ SVU SREĆU, ALI TREBA JOJ PRAVI PRIJATELJ DA KAŽE ISTINU! Oglasila se JK zbog poruke Ani Nikolić
Foto: Printscreen/Instagram/karleusastar

iskreno

ŽELIM JOJ SVU SREĆU, ALI TREBA JOJ PRAVI PRIJATELJ DA KAŽE ISTINU! Oglasila se JK zbog poruke Ani Nikolić

Kao i uvek bez dlake na jeziku

Objavljeno: 15:05h

Pop zvezda Ana Nikolić napunila je 40 godina, a surova realnost, kako ju je sama nazvala, uopšte joj ne prija. Pevačica nikako da se pomiri sa činjenicom da je godine stižu, ali priznaje da zahvaljujući tretmanima ulepšavanja i alkoholu, sve joj lakše pada.

- Ja punim 40 godina. Verujte, i meni zvuči strašno, pa apsolutno ne znam kako treba da se osećam po tom pitanju. Razumeće me sve žene koje imaju slične probleme. Kada pogledam iza sebe, posebno uzimajući u obzir odakle sam krenula kao devojčica, mlada, naivna i neiskusna, došla u veliki grad i upala u džunglu koja se zove estrada, nekako imam sve razloge da budem ponosna na sebe - rekla je Nikolićeva u svom obraćanju fanovima, držeći u ruci čašu belog vina, a onda je nastavila:

- Što bi moja pokojna, nažalost pokojna, baba rekla: „Rasitnila si petu banku“. Baba, jesam, i dobro mi nije. Onda sam ja tako danima ležala, razmišljala, razmišljala šta da radim i onda sam shvatila, uz malo botoksa, nekoliko čaša, sa pogledom na Koloseum i Crkvu Svetog Petra u Rimu shvatila sam da će mi tih 40 lakše pasti. Ovo je ujedno i moj savet za sve devojke koje se osećaju kao ja. Kažem „devojke“, jer ja za sebe još mislim da sam devojka - rekla je Ana u obraćanju fanovima.

S druge strane, Jelena Karleuša oglasila se ispod Aninog video-snimka, gde je napisala da bi Nikolićeva trebalo da se sabere. Pop diva je otkrila detalje sukoba s nekadašnjom prijateljicom i priznala da joj je teško zbog svega što se Ani dešava.

Iskrena
Iskrenafoto: Ana Paunković, Damir Dervišagić

- Ani želim da ponovo bude ona stara megaprepi*ka, puna duha i radosti. Ne mogu da podnesem da svi seru o njoj, njenoj kilaži i ponašanju, a u lice joj se smeškaju. Pravi prijatelji će joj reći istinu, a ne bajke, ma koliko istina bolela - rekla je JK i dodala:

- Mi u ovom poslu uglavnom smo okruženi lažnim ljudima i imamo malo iskrenih pravih prijatelja koji su tu kad je teško. Nisam joj ni majka ni brat, ni muž. Odavno se ne družimo jer je ona utripovala da joj je Ceca prijatelj, ali, eto, imam potrebu ovo da kažem. Možda sada neće, ali jednog dana će shvatiti. Želim joj svu sreću ovog sveta jer je dobar čovek - rekla je Karleuša.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.