ANA NIKOLIĆ POSTAVILA ZABRINJAVAJUĆE SNIMKE NA INSTAGRAMU! JK joj oštro poručila: Hitno da se SABEREŠ i TRGNEŠ!
Foto: Printscreen Instagram

odgovorila joj je

ANA NIKOLIĆ POSTAVILA ZABRINJAVAJUĆE SNIMKE NA INSTAGRAMU! JK joj oštro poručila: Hitno da se SABEREŠ i TRGNEŠ!

Pevačica Ana Nikolić juče je proslavila rođendan.

Objavljeno: 10:17h

Fanovi su joj čestitali i čestitali, a onda je ona rešila da se svima obrati i to ni manje ni više nego uz čašu pića, držeći se za glavu i uzdišući.

- Dragi moji htela sam prvo svima da vam se zahvalim na prelepim željama. Ja danas punim 40 godina, zvuči strašno verujte, i meni, i apsolutno ne znam kako treba da se osećam po tom pitanju. Razumeće me sve žene koje imaju slične probleme. Danima sam razmišljala i razmišljala i kad pogledam iza sebe, znate ovo je neko vreme kada se svode računi i podvlače crte. Ja kada pogledam iza sebe, posebno uzimajući u obzir odakle sam krenula kao jedna mala devojčica mlada, naivna i neiskusna, došla u veliki grad i upala u jednu džunglu koja se zove estrada nekako imam sve razloge da budem ponosna na sebe.

Međutim, znate ipak sam ja narcis i 40 zvuči već onako zastrašujuće, iskrena da budem. Što bi moja pokojna, na žalost pokojna, baba rekla: "Rasitnila si petu banku". Baba jesam, i dobor mi nije.

Onda sam ja tako danima ležala i razmišljala i razmišljala šta da radim i onda sam shvatila, uz malo botoksa, par čaša, sa pogledom, trenutno ne možete da vidite Koloseum ili crkvu Svetog Petra u Rimu... Nekako sam shvatila da će mi tih 40 lakše pasti. Ovo je ujedno i moj savet za sve devojke koje se osećaju kao ja. Kažem devojke jer ja za sebe još uvek mislim da sam devojka.

Jelenu Karleušu je iznervirao rodjendanski video koji je Ana Nikolić postavila na Instagram. Pogledajte šta je Ana objavila:

Karleuša je osećala potrebu da Ani napiše sledeće:

‘ALO ŽENO! SABERI SE I TRGNI SE I BUDI ONO ŠTO SI UVEK BILA! GROM!’

Verujemo da JK misli na to što se Ana u poslednje dve godine u potpunosti povukla sa scene, prepustila višku kilograma i zaboravila na svoju karijeru.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.