Evo kako bi sve izgledalo danas da je Arkan živ! Ceca otvoreno o ubijenom suprugu!

16 godina kasnije

Evo kako bi sve izgledalo danas da je Arkan živ! Ceca otvoreno o ubijenom suprugu!

Medijska prašina koja se podigla oko pevačice i njene porodice navela ju je da razmisli kako bi sve ovo danas izgledalo da je Željko još uvek živ
Objavljeno:

Uvek je bila prisutna u medijima, ali čini nam se da interesovanje za Cecin privatni život nikada nije bilo veće. Svakodnevno se u medijima piše o tome kako Veljko i Anastasija provode vreme, da li se Ceca oglasila povodom novog dečka ili ne, koju je prozivku sada Vojin smislio i mnoge druge stvari. Čovek kome je Arkan najviše verovao otkrio tajnu Ražnatovića čuvanu 16 godina! Da li to Cecu opet teraju u zatvor?

Čini nam se kao da Ceca ostaje imuna na sve priče koje se vezuju na nju. Međutim, nedavni događaji su pokazali da nije tako. Naime, pevačica je najavila kako će da tuži i Vojina i medije zbog toga što o njoj konstantno plasiraju laži. Na pitanje da li bi smeli ovako da je tretiraju da je Arkan živ, Ceca je odgovorila: Arkanov sin u ofanzivi: Nastavlja da brutalno napada maćehu Cecu! (FOTO) - Naravno da ne bi. Znaju to i oni. Bili bismo velika i srećna porodica - rekla je pevačica.
U moru spekulavija vezanih za porodicu Ražnatović pojavila se i jedna jako interesantna - da je Arkan još uvek živ. Ceca je i na ovo imala komentar. Ovo nije mogla da mu oprosti! 6 prozivki zbog kojih je Ceca načisto poludela i krenula u obračun sa Arkanovim sinom! - To bi bilo komentarisanje gluposti! Najviše bih volela da je to istina. Niko ne bi bio srećniji od moje dece, ali da ne gubimo vreme na prazne priče - kazala je Ceca. Da li bi situacija zaista bila drugačija da je Cecin pokojni muž tu, nikada nećemo otkriti. (Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.