PONOVO ZAJEDNO!!! Turbulentna vremena su iza njih, Dejana Živković i Vladimir Stojković otkrivaju SVE
Foto: Printscreen Instagram

šok

PONOVO ZAJEDNO!!! Turbulentna vremena su iza njih, Dejana Živković i Vladimir Stojković otkrivaju SVE

Dvoje ljudi koji su u poslednjih nekoliko dana u centru pažnje medija i javnosti jesu Dejana Živković i Vladimir Stojković, bivši emotivni partneri koji će se prvi put nakon raskida naći zajedno pred kamerama!

Objavljeno: 12:55h

Iako su oboje privukli pažnju sa dve potpuno različite stvari – Dejana zbog hapšenja vođe dečka, vođe “škaljaraca” Jovice Vukotića, a Vladimir zbog izjave da se “odriče srpskog pasoša i državljanstva”, bivši partneri zajedno će govoriti o pomenutim temama.

Podsetimo, Dejana i Vladimir smuvali su se 2013. godine, u periodu kada se Stojković razvodio od bivše žene Bojane Rajić. Iako se rado slikala sa njim za izvesne nedeljnike i govorila o ljubavi, Dejana je nakon raskida sve opisala kao “letnju romansu”.

Bili su zajedno, a sada će otkriti sve
Bili su zajedno, a sada će otkriti svefoto: Printscreen Instagram

“Moj posao vezan je za život u inostranstvu, u Beogradu provodim malo vremena i nije moguće da ostvarim duge veze pa je i logično to što sam ovu završila kad je leto prošlo”, rekla je.

“To je za mene bila letnja romansa koja se završila kad je leto prošlo. Iskra ljubavi iznenada se pojavila, ali se isto tako brzo i ugasila”, objasnila je tada.

Naime, njih dvoje ugostiće u svojoj emisiji voditelj Ognjen Amidžić u utorak 25. septembra od 22:15 časova na televiziji Pink, a pored njih gosti će biti i Teodora Džehverović, te pevač Darko Lazić.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.