HAOS U PRVOJ EMISIJI ZVEZDA GRANDA: Đorđe David NAPUSTIO STUDIO, Marija POBESNELA I NAPALA GA, umešala se i JK
Foto: Printscreen

zvezde granda

HAOS U PRVOJ EMISIJI ZVEZDA GRANDA: Đorđe David NAPUSTIO STUDIO, Marija POBESNELA I NAPALA GA, umešala se i JK

Nakon nastupa osamnaestogodišnje Monike, na samom početku "Zvezda Granda" prvi nesporazum rodio se između Marije Šerifović i Đorđa Davida, iako je Jelena Karleuša pretila da će mu "zakuvati čorbu" za dobrodošlicu.

Objavljeno: 12:17h

Naime, Karleuša je takmičarki, koja je između ostalog izvodila "Daire" od Smaka, dala "da", pa se očekivalo da će Đorđe David na to pokleknuti.

Međutim, kako kod njega nije imala poena, Marija je rokeru skrenula pažnju da je pre svega nedopustivo da ode do toaleta dok neko nastupa.

"Kao prvo, Davide ovde nije dozvoljeno tek tako da ustaneš i odeš u toalet. Popović te sad pita kako je pevala Smak, ti si to negde čuo i kao nije okej", prebacivala mu je.

"Mi ovde imamo pelene, kao Kinezi", ubacila se Jelena: "Po 6, 7, 8 sati ne idemo u toalet!", govorila je, pa malo čak i razvedrila situaciju.

Pokušala da smiri situaciju
Pokušala da smiri situacijufoto: Printscreen

David je zatim objasnio da je i te kako čuo sve i, iako svestan da se od njega očekivalo da "padne" na Smak, objasnio je takmičarki da je izabrala lošu pesmu koja joj je još uvek mladoj i nesnalažljivoj samo istakla falševe.

Novi žiri ove godine
Novi žiri ove godinefoto: Printscreen

"I tu sam presekao", pokazao je zube on, pa ostao pri originalnoj odluci da joj ne da "da".

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.