Prosto neverovatno: Nećete verovati šta je Šaban uradio kada je saznao da ima vanbračnog sina!

Šta mu bi?

Prosto neverovatno: Nećete verovati šta je Šaban uradio kada je saznao da ima vanbračnog sina!

Poznati pevač kao da ne živi u Srbiji, pa nije upućen u trendove koje postavljaju njegove kolege
Objavljeno: 22:03h

Za razliku od Miroslava Ilića, Šaban Šaulić je priznao sina kog je svojevremeno dobio van braka. Posle njegovog rođenja, upoznao je svoju sadašnju suprugu Gordanu. Novine su često pisale o njegovom sinu Robertu, koji je sada star 45 godina i živi u Zrenjaninu. Najveći švaleri srpske estrade! Dok su suprugama pričali da ih vole, drugim ženama pravili decu!

- Celog života sam bio fer prema tom čoveku. Prvi put sam ga video kada je imao pet godina i poneo sam se kao čovek. Nisam tražio nikakav dokaz da je moj sin. Jednostavno sam ga priznao, bez ikakvih provera. Davao sam mu novac i više nego što je trebalo! E, sada je nastao problem zato što ne želim da izdržavam čoveka koji ima 37 godina - izjavio je pevač još davne 2008. godine. Od Šabana do Mitra Mirića: Koje sve narodnjake slušaju Nole, Kolarov, Nemanja Matić, Pekmen... (VIDEO)
Uopšte nije gadljiv: Svat pljunuo na 500 evra pa zalepio Šabanu na čelo! (FOTO) (VIDEO) Šabanu je bilo tek 18 godina kada je stupio u romantičnu vezu sa Nevenkom, Robertovom majkom. Njih dvoje su raskinuli nakon kraćeg perioda i Šaban je tek nekoliko godina kasnije saznao da ima sina. Priznao ga je bez pitanja. U Robertovoj krštenici, u rubrici ime oca, upisano je Šabanovo ime, a sinu je dao i svoje prezime. (Espreso.co.rs/ tracara.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.