NAJVEĆA YOUTUBE ZVEZDA STIŽE U ZAGREB: Zarađuje milione, ali slavu koristi da pomogne drugima
Foto: Promo

najava

NAJVEĆA YOUTUBE ZVEZDA STIŽE U ZAGREB: Zarađuje milione, ali slavu koristi da pomogne drugima

Na najveći regionalni YouTube spektakl 'Totalni JoomBoos' 21. oktobra u Arenu Zagreb dolazi svetska YouTube zvezda KSI

Objavljeno:

Ranije, ne tako davno, kad bismo pričali o zvezdama, obično bismo prvo spomenuli nekog uspešnog glumca, pevačicu, rediteljku, modela. Danas, neke nove generacije poznaju neke sasvim drugačije zvezde, youtubere koji stvaraju fora sadržaj na YouTubeu i tako privlače mase da ih redovito prate i obožavaju. Jedan od njih svakako je 25-godišnji KSI, najpopularniji britanski i jedan od najpopularnijih svetskih youtubera koji, inače, 21. oktobra stiže u Zagreb!

Njegovo je pravo ime Olajide William Olatunji, dolazi iz Londona gde je i odrastao s roditeljima i bratom Dejijem, koji je takođe youtuber, a on sam se YouTubeom počeo baviti još 2008. godine. Godinu kasnije je otvorio kanal gde ga danas prati skoro 20 milijuna ljudi. U početku se snimao kako igra razne igrice, što ga je i proslavilo, a onda se 2011. prebacio u pevačke vode. Prva pesma koju je snimio je 'Heskey Time' koju je posvetio fudbaleru Emileu Heskeyju i svim njegovim promašajima. Nakon toga je izbacio još nekoliko pesama, ali ono što ga je vinulo u najviše zvezde su amaterski bokserskii mečevi, u kojima se doslovno bori s ostalim youtuberima koje izaziva. Neki su čak išli toliko daleko i rekli kako je bolji promoter boksa od nekih profesionalnih boksera.

YouTube uspeh, ipak, nije mu doneo samo slavu i uspeh, već i ogromnu zaradu, no njegovi roditelji, koji ga danas u potpunosti podržavaju, nisu baš bili srećni njegovim odabirom karijere na početku. KSI je jednom prilikom izjavio kako ne želi ići u školu jer je već kao srednjoškolac zarađivao hiljade funti od posla na YouTube-u i smatrao je da mu škola nije ni potrebna. Roditelji su, naravno, bili besni kad su čuli da se odlučio ispisati iz škole. "Rekli su mi da je to najgluplja stvar koju mogu uraditi i da ću sebi uništiti život. Danas su se, pak, potpuno promenili. Čak i snimaju sa mnom i mojim bratom i potpuno razumeju to što radim", izjavio je KSI.

KSI
KSIfoto: Promo

Iako voli skupe automobile, dobre patike i ekstravagantne kuće, ne troši novac samo na sebe. Svestan je da je bogatstvo prolazno, zbog čega se uvek trudi da novac uložiti u ono što vredi. 2016. godine je, na primer, dao novac fondaciji koja pomaže mladima u zajednici, a isto tako često donira novac udruženjima za borbu protiv raka. Svojim je roditeljima, pak, otplatio kuću u kojoj trenutno žive, a oni su neizmerno zahvalni i zbog toga i zato što su ga, na kraju krajeva, ipak pustili da sledi svoje snove. On je savršen dokaz da slava ne mora nužno pokvariti ljude, već da se iz toga može izvući i nešto plemenito i pametno.

A, sad ono najbolje. KSI ove godine stiže, ni više ni manje, nego u Zagreb, na najveći regionalni YouTube spektakl Totalni JoomBoos koji će se održati 21. oktobra u Areni Zagreb. Tamo će se družiti s domaćim i regionalnim youtuberima koje je JoomBoos takođe pozvao da učestvuju u ovom ogromnom spektaklu, a usput će odgovarati na najškatljivija pitanja koja će zanimati publiku, ispričati šta ga je spotaklo da se krene baviti YouTube-om i kako mu se sviđa Zagreb. Svi koji žele da odu i upoznaznaju ovu najveću svetsku YouTube zvezdu svoju ulaznicu za Totalni JoomBoos mogu nabaviti putem Entria i na njihovim prodajnim mestima po ceni od 99 kuna. Više informacija o eventu je na stranici Totalni.JoomBoos.hr.

BONUS VIDEO: NEOBIČAN SVIRAČ U CENTRU BEOGRADA: On kod Doma omladine zabavlja prolaznike (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.