10 GODINA JE PROGANJAO BRENU SVUDA PO SVETU! Ludo zaljubljen u DIVU, a ona je odlučila da se sretne sa njim, ovako je to IZGLEDALO: Sanjala sam da ću ga sresti (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić

Na ovaj susret dugo je čekao

10 GODINA JE PROGANJAO BRENU SVUDA PO SVETU! Ludo zaljubljen u DIVU, a ona je odlučila da se sretne sa njim, ovako je to IZGLEDALO: Sanjala sam da ću ga sresti (FOTO)

Beži od medija iako dobija priznanja za glumu na prestižnim festivalima

Objavljeno: 11:51h

Glumac Saša Petrović poznatiji kao Čaki iz filma "Hajde da se volimo" danas živi povučenim životom, beži od medija iako dobija priznanja za glumu na prestižnim festivalima.

Ulogu Čakija glumca Saše Petrovića i rečenice koje je izgovarao u filmu "Hajde da se volimo" svi prepričavaju godinama, a on se potpuno povukao iz javnosti.

Bosanski glumac, koji je u filmu bio ludo zaljubljen u Lepu Brenu, poslednjih 15 godina ne daje intervjue, ali se i dalje bavi glumom. Dobitnik je nagrade za glavnu mušku ulogu na ovogodišnjem Sarajevo film festivalu, ali i pored toga vrlo retko se pojavljuje u medijima i nije aktivan na društvenim mrežama.

Sećate se Čakija?
Sećate se Čakija?foto: Printscreen/Youtube

Saša živi povučenim životom, a sa Brenom se posle deset godina, koliko je prošlo od poslednjeg susreta, sastao pre dve godine u jednom šouu u Bosni.

- Sanjala sam da sam ga srela negde u Švajcarskoj, na autoputu. Sanjam da ga vidim i verovala sam da ću ga ponovo sresti - bila je ushićena Brena zbog susreta sa čuvenim Čakijem, dok je on u svom maniru izveo skeč u kojem je rekao.

- Zbog tebe imam problema, 10 godina te ganjam. Ne može ni CIA da te nađe - poručio je Saša, koji se nije mnogo promenio od vremena kada je snimljen film, iako su prošle decenije.

Evo kako čuveni Čaki danas izgleda:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.