Arkanov sin u ofanzivi: Nastavlja da brutalno napada maćehu Cecu! (FOTO)

Nisu bre više normalni

Arkanov sin u ofanzivi: Nastavlja da brutalno napada maćehu Cecu! (FOTO)

Nakon što se pojavila vest da Ceca ima novog dečka manekena, Vojin je reagovao tako što joj je savetao da što pre promeni časno prezime Ražnatovića
Objavljeno: 18:29h

Vojin Ražnatović, Arkanov sin i Cecin najveći mrzitelj, nastavio je brutalnu kampanju protiv nje na društvenim mrežama. Naime, svakodnevno objavljuje statuse i fotografije otkrivajući njene najmračnije tajne, a novinari se uvek nađu to da isprate. Arkanov sin čita Espreso: Okačio fotku Cece kriminalca posle Čede i nas! (FOTO)

Printscreen/Youtube/Svetlana Ceca Raznatovic

Nakon što se pojavila vest da Ceca ima novog dečka manekena, Vojin je reagovao tako što joj je savetao da što pre promeni časno prezime Ražnatovića.

Cecini mediji javno promovisu laz kako napadam njenog novog decka. Naprotiv, javno priznajem da sam jedan od najvecih...

Posted by Vojin Ražnatovic on понедељак 18. јануар 2016.

Pre samo 19 minuta objavio je novi status na nešto drugačiju temu, ali isto vezanu za proslavljenu pevačicu. Ceca je vukla krvavog Arkana do izlaza hotela: Jezivi detalji kobne noći 15. januara! (VIDEO)

- Poslednji put kada smo se sudili sa ‪#‎SCJ‬ 2002-e, slučaj je okončan u njenu korist samo zbog direktnog učešća najbrutalnijeg narko klana u regionu, (koji je efektno vršio zastrašujući pritisak na sudije i advokate, iako smo imali ubedljive dokaze protiv nje). Sada kada nema Zemunskog Klana, kome li će se Svetlana obratiti da se i ovaj slučaj reši u njenu korist - piše na njegovom Fejsbuk profilu.

Poslednji put kada smo se sudili sa #SCJ 2002-e, slucaj je okoncan u njenu korist samo zbog direktnog ucesca...

Posted by Vojin Ražnatovic on Среда 3. фебруар 2016.

Šta mislite ko će da pobedi u ovom brutalnom ratu? (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.