LUKA LAZUKIĆ POSTAO LAJFKOUČ, SAVETUJE LJUDE KAKO DA BUDU USPEŠNI I BOGATI: Sve ovo je komentarisala njegova sestra: Alo, on je NEPISMEN!
Foto: Vladimir Sporčić

auu

LUKA LAZUKIĆ POSTAO LAJFKOUČ, SAVETUJE LJUDE KAKO DA BUDU USPEŠNI I BOGATI: Sve ovo je komentarisala njegova sestra: Alo, on je NEPISMEN!

Lazukić, i dalje aktuelni suprug pop zvezde Nataše Bekvalac, pokrenuo je sajt na kome hvali sebe, poslovna dostignuća i očinsku rolu – uprkos tome što je optužen da je pretukao suprugu pre nekoliko meseci

Objavljeno: 10:14h

U tekstovima na sajtu, Luka deli lekcije o životu i savetuje široke narodne mase kako da se ponašaju. Sajt je dostupan na engleskom jeziku.

“Luka Lazukić je pravi proizvođač ugleda kako u tradicionalnom smislu operativnog tako i u rukovođenju i njegovoj sposobnosti da shvati i iskoristi efekat koji tržišta kapitala imaju,” stoji u njegovoj biografiji.

Poseban deo u njegovoj biografiji zauzimaju kćerke Katja i Ira. “Uprkos svojoj intenzivnoj profesionalnoj svakodnevnoj rutini, uspe da pronađe vreme za svoje dve male devojčice, Katju i Iru. Kao ljubitelj putovanja, Luka je odlučio da provede ugodno vreme sa svojom porodicom kroz putovanja širom sveta,” navodi se na sajtu.

Podsećanja radi, i Lazukićeva kćerka iz prvog braka, Ira, živi sa majkom, dok Katju viđa jednom nedeljno u Centru za socijalni rad.

Kada je sve ovo videla na naslovnim stranama dnevnih novina, oglasila se Ana Kalinić, Lazukićeva rodjena sestra.

Oštro
Oštrofoto: Printscreen Instagram
Nastavila je
Nastavila jefoto: Printscreen Instagram

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.