Ovo nije mogla da mu oprosti! 6 prozivki zbog kojih je Ceca načisto poludela i krenula u obračun sa Arkanovim sinom!

sve će da se puši

Ovo nije mogla da mu oprosti! 6 prozivki zbog kojih je Ceca načisto poludela i krenula u obračun sa Arkanovim sinom!

Nekome su šale koje Vojin pravi na Cecin račun smešne, neko ga osuđuje, neko podržava... No, bilo kako bilo, pevačica je trpela i trpela i sada je rešila da mu se osveti
Objavljeno: 11:27h

Folk diva Ceca Ražnatović, nakon nekog vremena trpljenja konstantnih prozivki i šala na njen račun od strane Arkanovog sina, rešila je da tuži Vojina. Arkanov sin svakodnevno na društvenim mrežama objavljuje slike i statuse u kojima proziva pevačicu, bilo za njenog novog dečka ili za njenu davnu posetu zatvoru, ili je pak nešto treće u pitanju, Vojin uvek nađe povod. Ceca pre i posle Arkana: Kako je od opasnih krimosa došla do novih grudi i klinca manekena! (FOTO)

To traje već duže vreme. Zasigurno da se Vojinov gnev, koji uzorkuje razne grube pošalice na Cecin račun, nije pojavio juče, ali je tek skoro isplovio u javnost. Ceca je odmah rešila da zapreti tužbom i da na taj način pokuša da stavi tačku na Vojinove uvrede. Vrelo! Pazite da se ne opečete! Ovo su najseksi fotke najseksi Srba! (FOTO)
Šta je moglo da prouzrokuje ovakav bes kod pevačice i da je navede da se na najozbiljniji mogući način osveti za nešto što je samo jedna komična predstava? Sa sigurnošću ne možemo tvrditi, ali imamo par predloga šta je to moglo da dovede do svega ovoga. Sukobi, prozivke, uvrede i pljuvke: 10 najvećih svađa na srpskoj estradi (FOTO) (VIDEO) 1. Ceca kriminalac Možda je do toga što Vojin često voli da se našali na račun Cecinog kriminalnog dosijea. Iako je Ceca priznala svoju krivicu, i za transfer mladih Orlića i za posedovanje oružja, šale na svoj račun ne može tako lako da prihvati.
Vojin nije samo nju prozivao, prozivao je i našu državu u kojoj krivci očigledno mogu da prođu sa malo kućnog pritvora i novčane kazne. Tako da nam nije jasno zašto je Ceca to shvatala tako lično.
Vojin je uglavnom ciljao na državu koja "ljude sa zvučnim imenima" tretira drugačije, tako da mu Ceca možda i nije toliko zamerila na ovome. Smorile ih obline! Ove naše zvezde su prvo stavljale, a posle vadile silikone iz grudi (FOTO) 2. Kako "srpska majka"? Ako nije do kriminala, onda mora da je do toga što je dirnuo u njenu titulu "srpske majke". Verujemo da je ovo jako teško podnela.
Cela nacija joj nije oprostila vezu sa estradnim menadžerom Hajrudinom Samardžićem, pa tako ni Vojin. Što bi se on razlikovao od većine? 3. Bog Otac Arkan Možda pevačici i nije toliko zasmetalo što se Vojin dotakao njenih davno bivših tipova, ali kap koja je prelila čaš morao je biti jedan jedini - Arkan. Više puta se Vojin šalio na račun njihovog braka i odnosa koji su oni imali.

1,2,3... #HaircutsByArkan

Posted by Vojin Ražnatovic on Friday, May 15, 2015
Obeležavanje godišnjice Arkanove smrti odnos koji cela porodica Ražnatović danas ima prema liku Arkana. Fejsbuk objavio status u kom predviđa šta će svaki od članova porodice Ražnatović uraditi na ovaj dan.
šta tačno mozemo da očekujemo od ŽITORADJE TEATRA: (Spoiler alert) pojaviti na groblju kao i svake godine sa celokupnim južnim cirkusom Anastasija
dirljivu pesmu tipa "Gde je moj tata" ili "I miss you Daddy" Veljko ali ga to neće zaustaviti da ljubazno služi kolače drugom rukom Ceca sentimentalac
da je Vojin samo u nezgodnom trenutku stao pevačici na žulj.
Vojinove komentare nije shvatila kao kvalitetan humor, već kao teške uvrede. Mlađi dečko
jer se svi oni odnose na njenu prošlost. Aleksandra Jovovića prozivali njenog 16 godina mlađeg manekena morati da propusti Tajland da bi mogla da vodi svog dečka u Diznilend.
Printscreen/ Facebook/ Vojin Ražnatović
da sačekamo pevačicu da nam sada da obrazloženje.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.