SLIKALA SAM SE ISPRED SVAKE MULTIMILIJARDERSKE VILE! U FAZI SAM KADA MI ISTICANJE MATERIJALNIH STVARI NIJE BITNO! Neko se silno zabavlja na račun pevačice Dijane Janković, a mi smo crkli od SMEHA
Foto: Privatna arhiva

genijalno

SLIKALA SAM SE ISPRED SVAKE MULTIMILIJARDERSKE VILE! U FAZI SAM KADA MI ISTICANJE MATERIJALNIH STVARI NIJE BITNO! Neko se silno zabavlja na račun pevačice Dijane Janković, a mi smo crkli od SMEHA

Pre mesec dana stvorio se lažni profil pevačice Dijane Janković, poznatije kao Didi J, na tviteru i za samo nekoliko dana napravio je opšti haos

Objavljeno: 10:46h

I pored toga što se pevačica na sve načine trudi da se opravda i dokaže da ovo nije njen profil, na društvenim mrežama svaki dan možete da vidite kako ljudi šeruju njene "statuse".

Prvi post koji je napravio haos je navodno fotografija iz Francuske:

- Upravo sam naišla na ovu fotografiju. Nastala u najskupljoj sobi najskupljeg dvorca Francuske, Versaja, simbolično predstavlja beznačajnost materijalnih stvari koje sam tamo kupila (Gucci, Chanel, Dolce & Gabanna) jer je na kraju dana u centru pažnje uvek osoba! Životna lekcija.

Nekoliko dana kasnije, lažna Dijana javila se iz Crne Gore:

- Septembar je stigao a s njim i ja. U Montenegro. Iako nosim najnovije Louis Vuitton papuče, Gucci naočare i Fendi gornji deo, moram priznati da ko god me pitao gde sam ih kupila ja sam prećutala! U životnoj fazi sam kada mi isticanje materijalnih stvari nije bitno i srećna sam.

Nisu mogli a da preskoče Monte Karlo, ali izjava je ta koja je "porešla igricu":

- Danas u Monte Carl-u, najskupljem gradu na svetu. Luksuz i izobilje i mogla sam da se slikam ispred svake multimilijarderske vile u koju sam bila pozvana, ali ova fotografija mi je draga iz drugih, skromnih razloga! U životu nije sve u raskošu, bogatstvu i materijalnim stvarima.

Sada kada su završili sa "materijalnim vrednostima" lažni profil Dijane počeo je da "napada" kolege i koleginice, a prva na tapetu bila je Ana Nikolić:

- La Méridien Beach Plaza. Iza mene se nalazi jedan od dva akvarijuma na svetu koji poseduju najveću jedinku plavog kita od preko 150 tona! Ovom prilikom želim da pošaljem podršku koleginici Ani Nikolić, koja ne treba da se osvrće na negativne komentare javnosti.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.