SKOČIĆU NA ANDREJA ZBOG ANABELE, NE DOZVOLJAVAM DA JE BILO KO VREĐA: Gagi Đogani stao u zaštitu majke svoje dece!
Foto: Printscreen Youtube

BRANI JE

SKOČIĆU NA ANDREJA ZBOG ANABELE, NE DOZVOLJAVAM DA JE BILO KO VREĐA: Gagi Đogani stao u zaštitu majke svoje dece!

Osnivač dens grupe Fanki Dži u korektnim je odnosima s Atijasovima

Objavljeno:

Gagi Đogani spreman je da životom odbrani svoju bivšu suprugu, Anabelu Atijas, od njenog sadašnjeg muža, Andreja Atijasa, kojeg je ona u policijskoj stanici optužila da joj je tokom žučne svađe u noći između utorka i srede udario šamar.

Osnivač dens grupe Fanki Dži u korektnim je odnosima s Atijasovima, te se nekoliko sati nakon skandala čuo s njima jer je bio zabrinut. Bez obzira na sve, on ne dozvoljava da bilo ko digne ruku na majku njegovih ćerki, Lune i Nine, zbog čega je s Andrejem obavio dug razgovor.

Anabela je u noći između utorka i srede prijavila svog supruga za nasilje
Anabela je u noći između utorka i srede prijavila svog supruga za nasilje foto: Printscreen Youtube

- Skočiću na Andreja zbog Anabele i maksimalno ću stati u njenu zaštitu. Ona je majka moje dece i uvek će biti. Ne dozvoljavam da je bilo ko vređa. Pokušao bih da rešim situaciju među njima i pomirim ih jer smo zaista u normalnom odnosima. Zvao sam ih posle incidenta. Tačno je da je izbila svađa i da su reagovali kako su reagovali, ali sada je sve OK među njima. Mora proći nekoliko dana kako bi se smirila situacija i zaboraviće se. Anabela se dobro oseća, deca su kod nje. Možda je malo brzopleto reagovala i rekla neke stvari koje nije osetila, ali kasnije se pokajala. S Andrejom sam se čuo takođe. Njega je zabolelo što su ga okarakterisali kao nasilnika, a on to nije. Rekao sam mu da će brzo i to proći. Oni se mnogo vole, to je prava istina - kaže Gagi za Kurir i dodaje da se on ne meša u bračne odnose njegove bivše žene.

- Ja sam tu neutralan. Nije moja stvar da im se petljam u život. Iako se dobro slažemo i redovno viđamo, prosto, ja nemam pravo da zadirem u njihovu intimu i mešam im se, ni kad im je lepo ni kad se svađaju - završava Đogani, za koga je, podsetimo, Anabela svojevremeno pričala da ju je tukao dok su bili u braku.

Andrej Atijas negira tvrdnje da je udario svoju suprugu
Andrej Atijas negira tvrdnje da je udario svoju suprugu foto: Printscreen Instagram

Bračni par je u utorak na sredu, oko četiri sata ujutro, priveden u policijsku stanicu u Rakovici zbog nasilja u porodici posle prijave jednog komšije. Oko 23 sata u njihovom stanu izbio je skandal kada su se posvađali zbog psa, pa je navodno Sarajlija pevačici udario šamar, nakon čega ga je ona izgrebala po ruci. Ona je u stanici rekla da je on nasilnik i alkoholičar, dok se on pravdao da je ona nervozna jer joj je ćerka Luna u Zadruzi i da je postala histerična.

- Jesmo se žešće posvađali, ali batina nije bilo. Ja sam popio i izbila je svađa, a komšije su zvale policiju jer smo bili bučni. Oboje smo bili u policiji i dali izjave - rekao je pevačicin muž.

Porodica Atijas-Đogani
Porodica Atijas-Đogani foto: Printscreen/ Instagram/ luna_djogani

Nekoliko sati posle davanja iskaza u policiji, Anabelinu najmlađu ćerku Blanku odvela je iz stana Lunina drugarica Vanja, dok je srednja ćerka Nina bila u Gagijevom stanu. Pevačica nije želela da je deca gledaju nervoznu i uplakanu, ali već sutradan ih je vratila kući.

Bonus video

GAGI ĐOGANI OTKRIVA: Samo sam joj te 2 stvari rekao da nikako ne radi u Zadruzi!

(Espreso.co.rs/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.