ESTRADNE TAJNE KOJE SIGURNO NIKO NE ZNA: Ovo čuvaju kao zmija noge! Najveći šok izazvali Gagi i Anabela i to zbog Ane Nikolić, koja je trebala da završi s njim!
Foto: Printscreen

ŠOK

ESTRADNE TAJNE KOJE SIGURNO NIKO NE ZNA: Ovo čuvaju kao zmija noge! Najveći šok izazvali Gagi i Anabela i to zbog Ane Nikolić, koja je trebala da završi s njim!

Pa da počnemo sa raskrinkavanjem

Objavljeno:

Verujemo da oni najverniji fanovi znaju sve o svojim idolima, pažljivo slušaju i upijaju svaku reč, ali pitanje je da li svi vi ovo znate!

Pa da počnemo sa raskrinkavanjem!

Ana Nikolić
Ana Nikolić foto: Marina Lopičić

1. Da li ste znali da kada su se Anabela i Gagi razveli i ona napustila grupu Funky G umesto nje trebalo je da zapeva ni manje ni više nego Ana Nikolić.

Zašto na kraju nije došlo do saradnje ostaje misterija.

Nikolija Jovanović i Vesna Zmijanac
Nikolija Jovanović i Vesna Zmijanac foto: prinscreen instagram

2. Folk legenda Vesna Zmijanac je na nagovor prijateljice Doris Dragović za vreme trudnoće boravila u Zagrebu. Dalmatinska diva savetovala je Vesnu da u glavnom gradu Hrvatske potraži doktora koji je stručnjak za trudnoće visokog rizika. Vesna je kasnije rodila zdravu devojčicu i dala joj ime Nikolija.

Svetlana Ceca Ražnatović
Svetlana Ceca Ražnatović foto: Zorana Jevtić

3. ​Željko Ražnatović Arkan i Knez su bili prijatelji. Arkan je od crnogorskog kantautora 90-tih kupio pesme koje su u izvođenju njegove supruge Cece postali hitovi ("Znam" i "Usnule lepotice").

Jovana Tipšin
Jovana Tipšin foto: Printscreen / Premijera

4. ​Jelena Karleuša i Jovana Tipšin su počele da pevaju u skoro isto vreme, a publika i kolege često nisu znale da ih razlikuju zbog fizičke sličnosti. Sličan "problem" imale su Danijela Vranić i Ana Nikolić.

Goga Sekulić
Goga Sekulić foto: Printscreen

5. U jednom TV intervjuu je Goga Sekulić otkrila da ju je, kada je bila u finansijskoj krizi, Ana Nikolić pozvala na ručak i u torbu joj stavila novac "da joj se nađe".

Rada Manojlović
Rada Manojlović foto: Dragana Udovičić

6. Rada Manojlović je pre Zvezda Granda imala snimljen album koji nikada nije promovisala već je na estradu kročila sa pesmom "Nikada više", koju je dobila od Granda.

Bonus video

ĐOGANIJEVA IZ PRVE PREPOZNALA SLOBINU PESMU, PA PREVRNULA OČIMA: Luna ne zaboravlja bivšeg, evo šta je posle uradila!

(Espreso.co.rs/ mnsblog.weebly.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.