KARLEUŠA I OVOG PUTA BEZ DLAKE NA JEZIKU: U rijalitiju su ozbiljne budale! Tamo se samo je*u i biju!
Foto: Instagram

SA STAVOM

KARLEUŠA I OVOG PUTA BEZ DLAKE NA JEZIKU: U rijalitiju su ozbiljne budale! Tamo se samo je*u i biju!

Njena majka, Divna Karleuša, svojevremeno je takođe bila deo rijaliti šoua

Objavljeno:

Jelena Karleuša često iznosi svoje stavove o svemu što se dešava u Srbiji, te se sada oglasila povodom rijaliti programa, koji sve više obara rekorde glednosti.

- Ovde se ljudi samo je*u i biju i to nam deca gledaju. Moramo da spasemo omladinu od toga. Ja svoje stavove o tome iskazujem na Tviteru i gnušam se rijalitija. U inostranstvu se tačno zna na kojoj televiziji ide takav format – ne ide na nacionalnoj frekvenciji. Zna se šta može, a šta ne može. Ovo je prestrašno - istakla je Jelena za Svet, a kada joj je sugerisano da je i ona sama bila deo "Velikog brata", kao i to da se i njena majka Divna Karleuša našla u "Akademiji debelih", pevačica je odgovorila:

Jelena i Divna Karleuša
Jelena i Divna Karleuša foto: Instagram

- Tačno, i moja majka je bila, ali to nije bilo kao što je sada. Samo ozbiljne budale mogu to da gledaju i da budu fanovi toga. Tada su se cenzurisale psovke. Danas gledamo kako polusvet, XY imena i prezimena, postaje parametar vrednosti. To nije više ni bruka ni sramota nego poremećaj društva - zaključila je Karleuša, koja je čak odlazila da peva i na "Farmu", koja je, takođe, bila obeležena svađama, psovkama i fizičkim obračunima.

?

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Bonus video:

KARLEUŠA ORGANIZOVALA RASKOŠNU ROĐENDANSKU ŽURKU ZA ĆERKE: Kakva mala bajka?! Ovo izgleda kao nečija SVADBA! (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.