ŽELI DA JE DOVEDE U SRBIJU: Nada Macura se čula s Melanijom Tramp! Iznela sve DETALJE dopisivanja sa suprugom američkog predsednika!
Foto: Reuters/ Chris Wattie, Damir Dervišagić

HIT!

ŽELI DA JE DOVEDE U SRBIJU: Nada Macura se čula s Melanijom Tramp! Iznela sve DETALJE dopisivanja sa suprugom američkog predsednika!

Doktorka koja od skoro izveštava za TV Prvu otkriva i šta je napisala u svom odgovoru supruzi predsednika SAD

Objavljeno:

Doskorašnja portparolka Hitne pomoći i TV izveštač, Nada Macura, stupila je u kontakt sa suprugom američkog predsednika, Donalda Trampa, prelepom Melanijom, koju sada želi da dovede u Srbiju.

- Oduševljena sam što smo Melanija i ja stupile u komunikaciju. Prvo me kontaktirao njen pres tim na Tviteru, a onda sam na mejlu videla pisamce, koje me je veoma iznenadilo kad sam otvorila. Melanija mi se lično obratila i pitala me je odakle sam i šta je moje zanimanje - otkriva za Blic Nada Macura, najeksponiranija doktorka u Srbiji.

Iako je Melanija dosta mlađa od nje, fascinaciju prvom damom Amerike Nada Macura ne krije.

Nada Macura
Nada Macura foto: Filip Plavičić

- Mi se već neko vreme međusobno pratimo na društvenim mrežama. Mene oduševljava njen modni stil i to što je uvek odevena shodno prilici. Sviđa mi se kako izgleda, kako se oblači i šminka, ali i kako se ponaša. Bavi se humanitarnim radom i vrlo je aktivna i nije u senci poznatog muža - ispričala je Nada Macura.

Objašnjenje zašto se baš njoj obratila Trampova supruga, Nada nalazi u svojim javnim nastupima i tome što je Melaniju isticala i spominjala govoreći o Americi.

- Kad sam izveštavala iz Vašingtona, stalno sam govorila i o Melaniji, jer znam da je interesantna ne samo nama, nego i celom svetu. Ona je verovatno to čula od svog tima i nekog bliskog njoj koje to mogao da joj prenese i zato me je kontaktirala - kaže Nada Macura.

Melanija Tramp
Melanija Tramp foto: Fonet

Doktorka koja od skoro izveštava za TV Prvu otkriva i šta je napisala u svom odgovoru supruzi predsednika SAD.

- Melaniji sam sve detaljno opisala ko sam i čime se bavim, o svom trenutnom angažmanu na televiziji, kao i o obavljanju dužnosti potparola duže od deset godina, o svojim putovanjima u Ameriku i izveštavanju odande, ali i o tome zašto mi se sviđa ona kao osoba - iskrena je doktorka.

Inače, Nada Macura namerava da ponovo piše Melaniji, a volela bi i da je ugosti u Srbiji.

- Sigurna sam da ćemo nastaviti komunikaciju Melanija i ja, a nameravam da joj predložim da se vidimo kada budu u ovom delu sveta Donald i ona. Ponudiću se da budem njen domaćin - završava priču Nada Macura.

Bonus video

STEFAN AŠANIN NAPUSTIO ZADRUGU: On je prvi zadrugar koji je napustio IMAGINARIJUM!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.