MIRA ŠKORIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O MILANU STANKOVIĆU: Iz aviona se vidi da je GEJ! Pevač odmah odgovorio: Ovo joj nije ni prvi ni poslednji put!
Foto: Vladimir Sporčić

oštro

MIRA ŠKORIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU O MILANU STANKOVIĆU: Iz aviona se vidi da je GEJ! Pevač odmah odgovorio: Ovo joj nije ni prvi ni poslednji put!

Folk zvezdi Miri Škorić uopšte nije čudno što je Milan Stanković uslikan na gej plaži Mar bela u Španiji. Štaviše, pevačica kaže da se iz aviona vidi da je on gej

Objavljeno:

"Videla sam tu vest. To što je bio na gej plaži me nije iznenadilo. Ništa drugo nisam ni očekivala od njega. To se vidi iz aviona! Biti gej je okej. Šta drugo da kažem. Mi smo moderna zemlja. Znam za taj festival i da tamo u muzici, suncu, koktelčićima uživaju gejevi. Iskreno, nemam ništa protiv toga. Neka se ljudi druže. Svako ima pravo na svoj muzički izbor", rekla je pevačica.

Kontaktirali smo i Milanovu nekadašnju devojku Radu Manojlović kojoj smo detaljno objasnili zašto je zovemo, ali ona kratko poručila da nema komentar.

Podsetimo, bivša zvezda "Granda" uhvaćena je na poznatom festivalu Circuit, koji je namenjen nudistima homosekualnog opredeljenja. Prema rečima našeg izvora koji se tom prilikom zatekao u pevačevoj neposrednoj blizini, on je na plažu stigao sa dva prijatelja nešto posle podneva i prepustio se letnjem uživanju. Stanković se nije dugo zadržavao na ovoj plaži, već je posle sat vremena otišao na drugo mesto. Njemu uopšte nije bilo prijatno kada smo ga pozvali za komentar pa je poručio da ga tokom cele karijere dovode u kontekst da voli isti pol.

Milan se opuštao na gej plaži
Milan se opuštao na gej plažifoto: Kurir

"Da li ste normalni?! Neću da komentarišem gluposti, nije ni prvi ni poslednji put da me maliciozno dovode u taj kontekst", bilo je sve što je Stanković rekao.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.